Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
AD Delhaize Heist is “klantvriendelijkste winkel 2022” voor België en Luxemburg
Terug
Beter leven

AD Delhaize Heist is “klantvriendelijkste winkel 2022” voor België en Luxemburg

HEIST- Bij Delhaize staan onze klanten voorop. We willen dat onze klanten tevreden zijn wanneer ze onze winkels buiten stappen, want een tevreden klant is goud waard. Daarom zetten we ons dag in dag uit in om hen een magische winkelervaring te bezorgen. AD Delhaize Heist is dit jaar uitgeroepen tot “klantvriendelijkste winkel 2022” binnen alle AD Delhaizewinkels in België en Luxemburg. 

Elke AD winkel heeft dit jaar haar klantenbeoordelingen als basis genomen om de klantentevredenheid in haar winkel te meten. Op periodieke basis kreeg de klant na aankopen in de winkel een uitnodiging via email om zijn/haar winkelbezoek anoniem te beoordelen. Er werd gevraagd in hoeverre hij/zij het winkelpunt aanbeveelt bij anderen.

“We zijn heel trots om ons gedurende 1 jaar de favoriete AD Delhaizewinkel te mogen noemen. Wij doen dagelijks ons best om een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsvolle en gezonde producten aan te bieden. Ook nabijheid, service en winkelcomfort zijn belangrijke pijlers van onze winkel,” zeggen Sylvie en Benoit Lips, store managers van AD Delhaize Heist. 

Praktische info 
AD Delhaize Heist 
​Heistlaan 27, 8301 Knokke-Heist