Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
AD Delhaize Heist is “klantvriendelijkste winkel 2023” voor België en Luxemburg
Terug

AD Delhaize Heist is “klantvriendelijkste winkel 2023” voor België en Luxemburg

HEIST- Bij Delhaize staan onze klanten voorop. We willen dat onze klanten tevreden zijn wanneer ze onze winkels buiten stappen, want een tevreden klant is goud waard. Daarom zetten we ons dag in dag uit in om hen een magische winkelervaring te bezorgen. AD Delhaize Heist is dit jaar opnieuw uitgeroepen tot “klantvriendelijkste winkel 2023” binnen alle AD Delhaizewinkels in België en Luxemburg.

Elke AD winkel heeft dit jaar haar klantenbeoordelingen als basis genomen om de klantentevredenheid in haar winkel te meten. Op periodieke basis kreeg de klant na aankopen in de winkel een uitnodiging via email om zijn/haar winkelbezoek anoniem te beoordelen. Er werd gevraagd in hoeverre hij/zij het winkelpunt aanbeveelt bij anderen.

“Samen met ons hele team zijn we ontzettend trots om ons – al voor het tweede jaar op rij – opnieuw gedurende één jaar de favoriete AD Delhaizewinkel te mogen noemen. Wij doen dagelijks ons best om een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsvolle en gezonde producten aan te bieden. Ook nabijheid, service en winkelcomfort zijn belangrijke pijlers van onze winkel,” zeggen Sylvie en Benoit Lips, winkeluitbaters van AD Delhaize Heist. 

Praktische info
AD Delhaize Heist
​Heistlaan 27, 8301 Knokke-Heist