Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
AD Delhaize Mol volledig vernieuwd volgens gloednieuw supermarktconcept
Terug
Winkelrenovaties

AD Delhaize Mol volledig vernieuwd volgens gloednieuw supermarktconcept

De inwoners van Mol krijgen meest moderne Delhaize supermarkt uit de Kempen

Mol, 27 oktober 2022 – Na enkele maanden grondige renovatie is de nieuwe AD Delhaize Mol, op een nieuwe locatie, helemaal klaar om haar klanten te ontvangen. Vanmorgen om 8u30 opende de nieuwe winkel officieel haar deuren. Delhaize stapte af van de klassieke inrichting, ten voordele van een gloednieuw winkelconcept waarbij de nadruk ligt op een vlotte en efficiënte service, innovatie en inspiratie. In de nieuwe Delhaize supermarkt van Mol staat de klant en de beleving meer dan ooit centraal.

Bij de herlocatie van AD Mol werden alle registers opengetrokken. ‘Met een nieuwe bakkerij en eigen beenhouwerij ligt er nog meer focus op een sterk uitgebreid en vers assortiment. Klantenbeleving en convenience staan voor mij en mijn team centraal in heel deze vernieuwing”, zegt zelfstandig uitbater Frederic Hoeck.

Nieuwigheden

  • Een nieuwe beenhouwerij 3.0 met bediening
  • Een open bakkerijzone, waar iedere dag vers brood wordt gebakken
  • Een ruimere afdeling groenten en fruit
  • Een uitgebreide wijnafdeling
  • Een quickscan zone om nog sneller en efficiënter bediend te worden

 

Omdat de vraag naar producten voor speciale voeding, zoals glutenvrije producten, in opmars is en gezondheid een prioriteit is bij Delhaize, werd het assortiment glutenvrije producten, van ontbijt tot dessert uitgebreid en wordt het nu samen gepresenteerd met andere producten voor aangepaste voeding, zoals sportvoeding, dieetproducten, suikervrije producten, enz. 

 

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een prioriteit voor Delhaize en AD Mol. Zo zijn alle Delhaize winkels 100% CO2-neutraal, ook de AD Mol. Daarom werd de winkel bijkomend geïsoleerd, zal voortaan verwarmd worden met warmtepompen en werd een nieuw, ultrazuinig ventilatiesysteem geïnstalleerd. De koeling zal voortaan gebeuren via CO² en ook de ramen werden uitgerust met dubbel glas en de oude verlichting werd vervangen door LED-verlichting.

Delhaize Mol in cijfers:

  • 20 medewerkers
  • 1400 m² verkoopoppervlakte
  • 100 parkeerplaatsen
  • 15.000 producten
  • 4 kassa’s en 4 quickscans

Kleine Leeuwtjes

Door middel van de Kleine Leeuwtjes – dat is een gamma van 500 producten die sinds deze zomer uiterst scherp geprijsd zijn – wil Delhaize al het mogelijke doen om de koopkracht van zijn klanten te blijven garanderen. Delhaize geeft zo duidelijk aan dat ze alles in het werk stelt om klanten, ongeacht hun budget, te ondersteunen.

Praktische info

AD Delhaize Mol
​Rozenbergpark, 2400 Mol

Openingsuren
​De winkel is open van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 20u00, zaterdag van 8u30 tot 19u00 en op zondag van 8u30 tot 17u00.