Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
AD Delhaize Torhout volledig vernieuwd
Terug
Winkelrenovaties

AD Delhaize Torhout volledig vernieuwd

De inwoners van Torhout kunnen rekenen op de meest moderne AD Delhaize van de regio

Torhout – Na een grondige renovatie is AD Delhaize Torhout aan de  Karel de Goedelaan in  Torhout  klaar om de klanten opnieuw te ontvangen. De winkel heropent vandaag officieel de deuren. Gedurende 2 weken werden verschillende werken uitgevoerd en het resultaat mag er zeker zijn. De winkel werd zowel van binnen als van buiten volledig gerenoveerd en is gezelliger dan ooit. Na een grondige bevraging en analyse van de behoeften van de klanten, ontwikkelde Delhaize een volledig nieuw winkelconcept. Hierin wordt afgestapt van de klassieke inrichting, met een focus op convenience, inspiratie en innovatie. Het nieuwe winkelconcept speelt in op de steeds evoluerende verwachtingen van de klant. Met andere woorden, in de AD Delhaize Torhout staan de klant en beleving meer dan ooit centraal.


​“De parking en de verkoopsoppervlakte waren aan vernieuwing toe! Vanaf vandaag ​ kunnen onze klanten hun inkopen doen in een volledig vernieuwde winkel.”, vertelt  Thibaut Lemahieu uitbater van AD Delhaize Torhout.

Belangrijke nieuwigheden:

 • Volledig vernieuwde parking met ruime parkeerplaatsen en vlotte doorgang
 • Groot on-the-go assortiment
 • Kraakvers en dagelijks meermaals afgebakken brood
 • Ruim aanbod traiteurafdeling en eigen bereidingen ‘Oscar’
 • Ruim aanbod van lokale kazen en charcuterie.
 • Uitgebreide fruit -en groentenafdeling
 • Vernieuwde kassazone met quickscans en selfscan
 • Vegetarische producten, bio, glutenvrij,…
 • Ruim aanbod aan verse vis
 • Sushi stand ‘Izakaya’
 • Pakjesautomaat bpost

Nog aangenamer winkelen dankzij innovaties

Om de dagelijkse boodschappen gemakkelijk, aangenaam en ontspannend te maken, heeft  AD Delhaize  Torhout  alle registers opengetrokken. Het nieuwe AD-winkelconcept wordt vooral gekenmerkt door ruime gangpaden, betere visibiliteit, sfeervolle verlichting, warm kleurgebruik en een aanbod dat gemak resoluut centraal wil stellen. Ook werden er vijf extra snelkassa’s geplaatst zodat de klant sneller bediend wordt op drukke momenten. Een heldere en eenvoudige filosofie vormt de basis voor nieuwe ontwikkelingen: de klant in het centrum zetten van alle aandacht, want 'Mee met 't leven' betekent in de eerste plaats een antwoord vinden op maat van de behoeften van elke klant.

Story image

AD Delhaize Torhout in enkele cijfers

 • 35 medewerkers
 • 1500 m² verkoopoppervlakte
 • 100 parkeerplaatsen
 • 16 000 producten
 • 4 kassa’s en 5 quick scans met self scan

AD Delhaize Torhout biedt het allerbeste van Delhaize

Delhaize is altijd al fier geweest op haar verse producten en wil zich nog meer onderscheiden in die rayons. Zo valt meteen de nieuwe indeling van de winkel op: bij het binnenkomen beland je meteen bij de on-the-go producten gevolgd door de bereide maaltijden en de afdeling fruit en groenten. Daar vindt de klant een indrukwekkend aanbod van kwaliteitsfruit en dagverse groenten, en dat tegen scherpe marktprijzen.

De beenhouwerijafdeling wordt uitgebaat door Buurtslagers. De klant vindt er een ruim assortiment ​ vers vlees. In de visrayon vind je de lekkerste soorten vis en zeevruchten die ultravers zijn. ​

In de bakkerij-afdeling worden de hele dag door ter plaatse vers brood en koeken afgebakken. "Daar zijn we echt trots op", zeggen de zelfstandige uitbaters. "Het brood wordt meermaals per dag ter plaatse gebakken waardoor we dus altijd supervers brood kunnen aanbieden, zelfs ’s avonds. We focussen ons op ieder moment van de dag."

Op de wijnafdeling vindt de klant gemakkelijk zijn weg tussen de wijnen uit alle hoeken van de wereld. Elke maand wordt hier de wijnselectie vernieuwd om de klant te blijven inspireren voor de begeleiding van zijn maaltijden.

Omdat de vraag naar producten voor speciale voedingsregimes, zoals vegetarische producten, in opmars is en gezondheid een prioriteit is bij Delhaize, werd het assortiment vegetarische en bio producten uitgebreid en wordt het nu samen gepresenteerd met andere producten voor aangepaste voeding, zoals sportvoeding, dieetproducten, suikervrije producten, enz.

Superplus

Ook Delhaize’s vernieuwde loyalty programma, Superplus, zal in deze winkel goed zichtbaar zijn. Elke klant met de gloednieuwe SuperPlus-kaart krijgt automatisch een korting van 5% die daarna kan stijgen tot 10% en zelfs tot 15% op meer dan 5.000 producten die een Nutri-Score A of B hebben. Delhaize geeft zo duidelijk aan dat ze alles in het werk stelt om klanten, ongeacht hun budget, te ondersteunen om gezondere eetgewoontes te ontwikkelen

Extra medewerkers gezocht

Zin om mee te bouwen aan het succes van AD Torhout, aarzel dan niet om je kandidaat te stellen. Info te verkrijgen aan het onthaal van de winkel.

Praktische Info

AD Delhaize Torhout
​Adres: Karel de Goedelaan 8, Torhout

De winkel is 7 dagen op 7 open: op maandag van 13u tot 20u, van dinsdag tot en met vrijdag van 8u tot 20u, op zaterdag van 7u30 tot 19u en op zondag van 7u30 tot 12u30u. Op feestdagen is de winkel open van 7u30 u tot 12u30.

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management
Karima Ghozzi
Karima Ghozzi External Communications Manager