Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Belsele heeft gloednieuwe Delhaize supermarkt
Terug

Belsele heeft gloednieuwe Delhaize supermarkt

Belsele, 23 april 2024 - Overmorgen, donderdag 25 april, wordt een bijzondere dag voor de inwoners van Belsele. Na de overname van de vroegere buurtwinkel en een periode van ingrijpende renovatiewerken, opent de gloednieuwe Delhaize er zijn deuren. Uitbaters Jolien en Marc en het hele team staan te popelen om hun klanten te verwelkomen.

Delhaize investeert voortdurend in een netwerk van zelfstandig uitgebate supermarkten zodat iedereen een makkelijk bereikbare winkel in de buurt heeft. Toen een tijdje geleden een bekende supermarkt in Belsele een overnemer zocht, bleek dat de geknipte kans om in de Oost-Vlaamse gemeente een gloednieuwe Delhaize te openen: de 751ste vestiging van Delhaize in België! ​

Volledige team aan boord gebleven

De nieuwe uitbaters Marc en Jolien Van Rijsselberghe zijn bekende gezichten bij Delhaize, want het ondernemerskoppel heeft al twee Proxy Delhaize-winkels in Beervelde en Overmere onder hun vleugels. Voor hun derde winkel in Belsele wilden ze niets aan het toeval overlaten en startten ze in oktober vorig jaar een totaalrenovatie van het terrein en het winkelgebouw.

“De vorige supermarkt was een regelrecht instituut in Belsele”, vertelt Jolien. “Iedereen in het dorp kent deze plek, en iedereen kent de vertrouwde gezichten van het personeel. We zijn dan ook héél blij dat het volledige team ook in het nieuwe verhaal als Delhaize-vestiging bij ons aan boord is gebleven! Met zoveel ervaring in huis, én alle kwaliteit van het Delhaize-aanbod, kunnen we hier een perfecte winkelervaring bieden!”

Fors uitgebreid aanbod, met veel vers én lokaal

Jolien en Marc zagen in het heel ruime aanbod van Delhaize de perfecte basis om klanten in hun winkel alles te kunnen bieden. De focus ligt daarbij echt op verse producten. Ze investeerden in een warme bakkerij waar pistolets, koffiekoeken en stokbrood ter plaatse worden gerezen en afgebakken, en slaan voor hun patisserie de handen in elkaar met een lokale warme bakker. Maar dat is lang niet alles…

“Die lokale kwaliteit willen we echt in de kijker zetten,” vertellen de uitbaters trots. “De producten van Brouwerij Boelens bijvoorbeeld, letterlijk onze overburen, komen hier ook in de rekken. En de vroegere eigenares van Traiteur ‘t Fornuys in Sint-Niklaas zorgt als vaste chef in onze keuken voor een prachtig aanbod vers bereide gerechten!”
Jolien, Marc en een deel van het team van Delhaize Belsele -
Jolien, Marc en een deel van het team van Delhaize Belsele - "Nu nog die splinternieuwe rekken vullen, en dan zijn we er vanaf donderdag écht helemaal klaar voor!"

Eenzelfde verhaal kunnen Jolien en Marc brengen in de slagerij: “Daarvoor stond de winkel hier vroeger ook al hoog aangeschreven, en dezelfde beenhouwers zorgen nu ook bij ons voor vlees en charcuterie van absolute topkwaliteit!”

Met huisgemaakte sushi, een groot aanbod ter plaatse versneden kaas én een riante afdeling groenten en fruit, maken de uitbaters van Delhaize Belsele het plaatje compleet.

“Op woensdagavond 24 april vieren we dat met een feestelijke openingsreceptie, waarop iedereen uit de buurt vanaf 19u welkom is! Vanaf donderdag staan we klaar voor al onze klanten”, besluiten Jolien en Marc enthousiast.

Delhaize Belsele in enkele cijfers

  • 30 medewerkers  
  • 1.530 m² verkoopoppervlakte    
  • 26.000 producten  


Openingsuren 

  • Maandag 13u tot 19u
  • Dinsdag tot donderdag 8u tot 19u
  • Vrijdag 8u tot 20u
  • Zaterdag 8u tot 19u
  • Zon en feestdagen 8u tot 13u

 

Adres

Kerkstraat 14 - 9111 Belsele

____

Noot voor de redactie - niet voor publicatie

Jolien, Marc en het hele team stellen de nagelnieuwe Delhaize Belsele in avant-première voor op woensdagavond 24 april, tijdens een feestelijke receptie van 19u - 22u. Media die graag aanwezig zijn en de uitbaters willen ontmoeten, zijn van harte welkom! Voor een vlotte organisatie, graag even een seintje vooraf op info@delhaizebelsele.be

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management