Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
De nieuwe Proxy Delhaize Ma Campagne opent morgen zijn deuren  
Terug
Winkelopeningen

De nieuwe Proxy Delhaize Ma Campagne opent morgen zijn deuren  

Brussel, 19 oktober 2023 - Morgen, 20 oktober, opent de nieuwe Proxy Delhaize Ma Campagne haar deuren. Deze opening kadert in de strategie van Delhaize België, waarvan de verdere uitbouw van het winkelnetwerk één van de speerpunten is. Delhaize wil een lokale winkel aanbieden die voldoet aan alle moderne vereisten en aan de wekelijkse en dagelijkse behoeften.     

Altijd een Delhaize in de buurt    

"Hier kunnen klanten genieten van een lichte ruimte waar ze op efficiënte wijze inspiratie kunnen opdoen uit ons uitgebreide assortiment, terwijl ze profiteren van talrijke diensten en een hoog niveau van comfort", zeggen de nieuwe onafhankelijke uitbaters. "Met deze nieuwe winkel willen we Delhaize nog dichter bij zijn klanten brengen. Onze winkel voldoet aan de verwachtingen van onze klanten: we bieden een assortiment inspirerende producten van hoge kwaliteit, maar we spelen ook de nabijheidskaart, in alle betekenissen van het woord."   

Proxy Delhaize Ma Campagne in enkele cijfers   

  • 10 medewerkers  
  • 395 m² verkoopoppervlakte    
  • 9.000 producten  
  • 2 kassa's   
  • 5 snelkassa's 

Proxy Delhaize Ma Campagne biedt het beste van Delhaize    

Delhaize is altijd trots geweest op zijn verse producten en wil zich in deze afdelingen nog meer onderscheiden. Van zodra ze de Proxy Ma Campagne binnenstappen, ontdekken klanten een ruim aanbod aan lekkere, kwaliteitsvolle, gezonde en praktische gerechten. Zo is er de aperitiefhoek, maaltijdsalades en belegd brood.   

Er is ook een ruim assortiment verse groenten en fruit, en een bakkerij die de hele dag door vers gebakken brood aanbiedt.  

Praktische informatie  

Proxy Delhaize Ma Campagne  

Waterloolaan 412G, 1050 Elsene  

  

Openingsuren  

Elke dag open van 8u tot 20u   

Gesloten op donderdag