Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
De nieuwe uitbater en het team van Delhaize Wezembeek zijn klaar om de klanten te verwelkomen
Terug

De nieuwe uitbater en het team van Delhaize Wezembeek zijn klaar om de klanten te verwelkomen

Wezembeek-Oppem, 21 februari 2024 - Morgen, donderdag 22 februari, openen de nieuwe uitbater en het team van Delhaize Wezembeek de deuren voor hun klanten. De opening als zelfstandige Delhaize-supermarkt is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbater, medewerkers en klanten van Delhaize Kraainem.

Een nieuwe directie, nog nauwer contact

Delhaize Wezembeek-Oppem wordt overgenomen door Nicolas Dardenne. Deze doorgewinterde ondernemer van 41 jaar staat te popelen om zijn toekomstige klanten een kwaliteitservaring te kunnen bieden met extra belangstelling voor Belgische producten. Nicolas is een boerenzoon en is opgegroeid op een boerderij, waar hij een passie heeft ontwikkeld voor verse producten en kwaliteit. Hij heeft meer dan 15 jaar ervaring in HR en digital, en de zin om te ondernemen en een groot bedrijf te leiden bleef altijd aanwezig. Toen de kans zich voordeed om in de distributiesector te stappen, greep hij die vastberaden aan.

"De overname van de Delhaize-winkel van Wezembeek-Oppem is een spannende nieuwe uitdaging voor mij. Ik heb me altijd aangetrokken gevoeld tot de diversiteit aan taken die de retailsector biedt: van bestellingen en aankoop tot logistiek, personeelsbeheer, marketing en klantencontact. Het volledige plaatje motiveert mij enorm," aldus Nicolas Dardenne.

De Delhaize-winkel van Wezembeek-Oppem is een echt begrip in de gemeente en trekt een gevarieerd cliënteel aan, zowel Belgisch als internationaal. Nicolas engageert zich om deze traditie van uitmuntendheid in stand te houden door een onberispelijke klantenervaring te bieden. De pijlers van deze klantenervaring zijn nabijheid, kwaliteit van de service en beschikbaarheid van gekozen producten. Het doel is om Belgische producten van onze lokale producenten en boeren zoveel mogelijk in de kijker te zetten en tegelijkertijd een gevarieerd aanbod kwaliteitsproducten aan te bieden aan de trouwe klanten.

Nicolas steekt niet onder stoelen of banken hoe goed het team is waarmee hij de afgelopen weken heeft kunnen kennismaken. Hij wil nauw samenwerken met zijn medewerkers en een respectvolle en stimulerende werkomgeving voor hen creëren.

"Ik ben ervan overtuigd dat een geëngageerd en uitzonderlijk team de sleutel tot succes is. Als hun baas ga ik ervoor zorgen dat ik aanwezig ben, dat ik naar hen luister en dicht bij hen sta. Professionele ontwikkeling zal ook aangemoedigd worden" benadrukt Nicolas.

Een aangename winkelervaring

Delhaize Wezembeek is gebouwd volgens een nieuw winkelconcept dat vooral inzet op vlotheid, efficiëntie, innovatie en inspiratie. In deze supermarkt staan de klanten en hun ervaring dus centraal, met de nadruk op assortiment en convenience. De klanten en hun ervaring zijn de hoofdzaak in deze supermarkt; het assortiment en convenience komen vóór alles. ​ Klanten die op zoek zijn naar inspiratie, kwaliteit, nieuwigheden en gemak bij het boodschappen doen, vinden er zeker hun gading.

Delhaize Wezembeek in enkele cijfers:

  • 73 medewerkers
  • 2.419 m² verkoopoppervlakte
  • 15.000 producten
  • 7 traditionele kassa's, 10 self-scans
  • 10% korting op meer dan 5000 producten met Nutri-Score A of B voor Superplus-kaarthouders

Behoud van de Delhaize Collect

Ook nu de supermarkt uitgebaat wordt door zelfstandige eigenaars, kunnen klanten er terecht voor de Collect-service. Producten besteld op delhaize.be kunnen dus nog steeds opgehaald worden in Delhaize Wezembeek.

Warm onthaal

Nicolas en het hele team van de winkel zijn er helemaal klaar voor en kijken ernaar uit om vanaf morgen hun klanten te ontvangen. “Alle klanten die we morgen over de vloer krijgen, zullen bijzonder verwend worden”, verklaart Nicolas.

De openingsuren van de winkel zijn als volgt:

  • Maandag tot zaterdag van 8u tot 20u
  • vanaf 28 april iedere zondag van 8u tot 13u

Adres Delhaize Wezembeek: Mechelsesteenweg 100, 1970 Wezembeek-Oppem.

 


Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management
Karima Ghozzi
Karima Ghozzi External Communications Manager