Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
De nieuwe uitbaters en het team van Delhaize Veeweyde zijn klaar om hun klanten te verwelkomen
Terug

De nieuwe uitbaters en het team van Delhaize Veeweyde zijn klaar om hun klanten te verwelkomen

Anderlecht, 30 mei 2024

Morgen, op vrijdag 31 mei, openen de nieuwe uitbaters en het team van Delhaize Veeweyde hun deuren voor de klanten. De opening als zelfstandige Delhaizesupermarkt is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbater, medewerkers en klanten van Delhaize Veeweyde.

Gemotiveerd team

Kürsat en Ozcan Denizli hebben nu de leiding over Delhaize Veeweyde. Ze beheren al drie andere winkels, hebben een schat aan ervaring in de retailsector en willen graag een kwaliteitsservice blijven aanbieden.

"We zijn heel blij om deel uit te maken van het team van Delhaize Veeweyde", zegt Kürsat Denizli. "Het doel van Delhaize Veeweyde is duidelijk: onze klanten verse kwaliteitsproducten aanbieden. En het is ook onze ambitie om een nieuw assortiment artikelen te introduceren waarmee onze klanten thuis heerlijke recepten kunnen maken."
"Dit nieuwe hoofdstuk in de geschiedenis van de winkel is een geweldige kans voor ons om onze betrokkenheid bij de lokale gemeenschap te versterken en voor een nieuwe dynamiek te zorgen," voegt Ozcan Denizli toe. "We kijken ernaar uit om innovatieve initiatieven te implementeren en bij te dragen aan het succes van deze winkel."

Een aangename ervaring in de winkel én online

Delhaize Veeweyde werd opgebouwd volgens een nieuw winkelconcept dat vooral inzet op vlotheid, efficiëntie, innovatie en inspiratie. In deze supermarkt staan de klanten en hun ervaring dus centraal, met de nadruk op assortiment en convenience. De klanten en hun ervaring zijn de hoofdzaak in deze supermarkt; het assortiment en convenience komen vóór alles. Klanten die op zoek zijn naar inspiratie, kwaliteit, nieuwigheden en gemak bij het boodschappen doen, vinden er zeker hun gading.

Delhaize Veeweyde in enkele cijfers:

  • 40 medewerkers
  • 1.701 m² verkoopoppervlakte
  • 128 parkeerplaatsen
  • 18.000 producten
  • 6 kassa's en 6 Quick-Scans
  • 10% korting op meer dan 5.000 producten met Nutri-Score A of B voor Superplus-kaarthouders

Behoud van de Delhaize Collect?

Ook nu de supermarkt uitgebaat wordt door zelfstandige uitbaters, kunnen klanten er nog terecht voor de Collect-service. Producten besteld via delhaize.be kunnen er dus nog steeds opgehaald worden.

Een warm onthaal

Het management en het hele team van de winkel zijn er helemaal klaar voor en kijken ernaar uit om vanaf morgen hun klanten te ontvangen. “Alle klanten die we morgen over de vloer krijgen, zullen ongelofelijk verwend worden”, laten de uitbaters weten.

Delhaize Veeweyde ligt op de Bergensesteenweg 718 in 1070 Anderlecht.

De openingsuren van de supermarkt zijn als volgt:

  • Maandag: 8.00u tot 20.00u
  • Dinsdag: 8.00u tot 12.00u
  • Woensdag: 12.00u tot 20.00u
  • Donderdag tot zondag: 8.00u tot 20.00u
Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management