Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Delhaize begint het jaar met een knal en biedt haar klanten 140.000 driekoningentaarten aan!
Terug

Delhaize begint het jaar met een knal en biedt haar klanten 140.000 driekoningentaarten aan!

Kobbegem, 4 januari 2024 - Om het nieuwe jaar vol enthousiasme in te zetten, stelt Delhaize haar heerlijk assortiment driekoningentaarten voor. Een gevarieerde selectie van 7 producten om Driekoningen te vieren op zaterdag 6 januari. Delhaize voorziet niet minder dan 140.000 driekoningentaarten voor haar klanten voor een heerlijk en gezellig moment met een verrukkelijke lekkernij.

Het uitgebreide assortiment van Delhaize omvat nu 7 verschillende driekoningentaarten, waaronder een selectie van natuurtaarten en taarten met een heerlijke fruitsmaak (appel of abrikoos). De premium driekoningentaart van Taste of Inspirations is er één van. Deze taart wordt met de grootste zorg in de Belgische stad Edingen geproduceerd en is gemaakt met goede boter, rijkelijk gevuld met amandelen en volledig zonder additieven. Een koninklijke ervaring dus die traditie en verfijning combineert.

Dit jaar zullen de driekoningentaarten van Delhaize ongetwijfeld opnieuw een groot aantal Belgische gezinnen kunnen bekoren. Volgens de prognoses zouden er in totaal ongeveer 140.000 stuks verkocht kunnen worden. Hiermee reageren we op de vraag van onze klanten die naar gezelligheid en authentieke lekkernijen smachten.

Delhaize De Leeuw blijft trouw aan haar traditie van kwaliteit en nodigt iedereen uit van dit bijzondere moment te genieten met familie, vrienden of tijdens feestjes. Bij Delhaize is de driekoningentaart niet alleen gebak om de smaakpapillen te prikkelen, maar ook een moment om blijvende herinneringen te creëren. En wie dit gebak zelf wil klaarmaken, kan alle ingrediënten vinden in de rayons van zijn of haar favoriete Delhaize-winkel.


Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management