Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Delhaize breidt structurele samenwerking met Decathlon verder uit
Terug
Beter leven

Delhaize breidt structurele samenwerking met Decathlon verder uit

Omruilen SuperPluspunten naar aankoopbonnen Decathlon

31 Decathlonsportartikelen beschikbaar in alle Delhaizesupermarkten

Brussel - Delhaize is mee met ‘t leven en wil haar klanten helpen om niet alleen beter te eten, maar ook om beter te leven. Daarom breidt Delhaize de samenwerking ​ met Decathlon verder uit en zal het de meest gevraagde producten van het sportmerk aanbieden in alle Delhaizesupermarkten en de deelnemende Proxy en AD Delhaize winkels in België. Dankzij deze uitzonderlijke samenwerking kunnen de Belgen de nodige sportattributen aankopen om in beweging te blijven, te sporten of iets leuks te doen met de kinderen, zowel thuis als buiten. Vanaf 8 juli zal het voor de houders van een Superpluskaart ook mogelijk zijn om de gespaarde SuperPluspunten om te ruilen voor Decathlonaankoopbonnen.

Structurele samenwerking

De basis van de samenwerking tussen Delhaize en Decathlon werd vorig jaar al gelegd tijdens een proefproject waarbij een selectie van producten werden aangeboden in enkele ​ Delhaizesupermarkten. De actie bleek een schot in de roos en er werd dan ook beslist om deze structurele samenwerking deze zomer verder te zetten en uit te breiden.

Tot en met 21 juli zal een assortiment van 31 Decathlonproducten aangeboden worden in alle Delhaizesupermarkten en de deelnemende Proxy en AD Delhaize winkels in België. De meest populaire producten zoals voetballen, goals, badmintonracketten en petanqueballen zullen beschikbaar zijn. Het wordt dus een sportieve zomer, dankzij Delhaize en Decathlon. In de loop van de zomer zullen er nog extra acties worden aangekondigd binnen deze samenwerking.

Decathlon wil met de samenwerking met Delhaize meer Belgen aan het sporten te krijgen, zeker gezien het feit dat veel mensen tijdens de pandemie minder mogelijkheden hadden om hun sport te beoefenen. Door de sportproducten ook in Delhaizewinkels aan te bieden én door extra services aan te bieden aan de Superplusklanten bevestigt Decathlon de ambitie om de Belgen te helpen om voor hun gezondheid te zorgen.

Pluspunten voor Decathlonaankoopbonnen

Delhaize en Decathlon gaan verder dan enkel maar sportproducten aanbieden. Delhaizeklanten kunnen dankzij hun aankopen bij Delhaize SuperPluspunten sparen. De gespaarde punten kunnen ze momenteel omruilen voor een product, of een aankoopbon van 5 euro bij Delhaize of bol.com in het geval van 500 punten. Aan dit lijstje wordt nu ook Decathlon toegevoegd. De Delhaizeklanten kunnen deze aankoopbon dan ook gebruiken voor hun aankopen bij Decathlon. Vanaf 8 juli wordt deze optie geactiveerd.

Story image

 


Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management
Karima Ghozzi
Karima Ghozzi External Communications Manager