Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Delhaize helpt haar klanten om nog meer groenten te eten
Terug
Beter eten

Delhaize helpt haar klanten om nog meer groenten te eten

Vier innovatieve koolhydraatvervangers

Brussel – Delhaize probeert haar klanten op alle vlakken bij te staan om evenwichtiger te eten. Daarom lanceert Delhaize 4 innovatieve pasta- en rijst producten op basis van 100% verse groenten. Courgette spaghetti, tricolore spaghetti, bloemkool rijst en broccoli rijst. Dit zijn de vier producten die de consumenten kunnen helpen om aan hun dagelijkse hoeveelheid groenten te komen.

Door middel van deze koolhydraatvervangers wil Delhaize de consument helpen om de doelstelling van minimaal 250 gram groenten te eten te bereiken. De courgette spaghetti, de bloemkool rijst, de broccili rijst en de tricolore spaghetti, die bestaat uit een mengeling van gele wortel, oranje wortel en courgette, maken het gemakkelijker om gezondere keuzes te maken en voedselverspillig tegen te gaan.

Deze vier producten bestaan uit 100% groente waarbij voor de bloemkool- en broccolirijst ook de stronk van de groente gebruikt wordt. Op deze manier draagt Delhaize bij aan het verminderen van voedselverspilling.

Naast deze vier producten kan de klant ook pompoenlasagnebladen en zoete aardappelfrieten terugvinden in de frigo bij groenten en fruit, voor wie graag eens afstapt van de klassieke gerechten.

Courgette spaghetti €1,89, tricolore spaghetti €3,09, bloemkoolrijst €2,09, broccoli rijst €2,09, zoete aardappelfrieten €2,19, pompoenlasagnebladen €3,09.

Karima Ghozzi
Karima Ghozzi External Communications Manager