Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Delhaize steunt getroffen school, Notre-Dame des Grâces, met verkoop van Cuvée
Terug
Beter leven

Delhaize steunt getroffen school, Notre-Dame des Grâces, met verkoop van Cuvée

Per verkochte fles gaat één euro naar de school Notre-Dame des Grâces

SINT-PIETERS-WOLUWE- Op 1 oktober 2022 werd de kleuter – en lagere school Notre-Dame des Grâces uit Sint-Pieters-Woluwe getroffen door een zware brand. Er vielen geen slachtoffers maar het gebouw liep wel zware schade op. De school heeft momenteel extra financiële steun nodig om de getroffen ruimtes herop te bouwen. Vandaag, 2 februari 2023, start Delhaize met de exclusieve verkoop van de ‘Cuvée Notre-Dame des Grâces’ ten voordele van de school. Van de witte Chardonnay en rode Merlot uit Pays d’Oc worden in totaal 6.000 flessen verkocht in vijf Delhaizewinkels in en rondom Sint-Pieters-Woluwe.  

Mee zijn met ‘t leven gaat voor Delhaize verder dan alleen maar het aanbieden van een gevarieerd assortiment van kwalitatieve en evenwichtige producten. Delhaize kiest steevast voor initiatieven die steun kunnen gebruiken. De Cuvée Notre-Dame des Grâces heeft als doel geld inzamelen voor de kleuter- en lagere school Notre-Dame des Grâces in Sint-Pieters-Woluwe. Het ingezamelde geld zal worden gebruikt om de school te steunen bij de renovatie van haar gebouw en de aankoop van nieuw schoolmateriaal. “We hopen dat deze benefietactie een succes wordt en dat we een flink bedrag kunnen inzamelen om de getroffen gebouwen te herstellen en nieuw schoolmateriaal aan te schaffen voor de leerlingen ” zegt Bashkim Karaljija, Unit Director bij Delhaize.    

Cuvée Notre-Dame des Grâces   

De Cuvée Notre-Dame des Grâces, een witte Chardonnay en een rode Merlot uit Pays d’Oc, worden verkocht voor €4,49 per fles. Per aankoop van een Cuvée Notre-Dame des Grâces gaat €1 naar de vzw ASECO, het steunfonds voor de betreffende school: de klant betaalt €0,50 extra per fles en Delhaize betaalt de resterende €0,50. “Dat Delhaize onze school als goed doel voordraagt, is enorm hartverwarmend. We hebben deze actie al gepromoot bij de ouders van onze leerlingen en vrienden maar extra steun is welkom”, aldus Stéphanie Gob, directrice van de school Notre- Dame des Grâces.   

Voor de benefietactie werden er exclusief 3.000 rode en 3.000 witte flessen gebotteld in de spiksplinternieuwe wijnbottelarij van Delhaize.  

Vzw ASECO 

De vzw werd in september 1991 opgericht om de school financieel te steunen “We hopen een mooi bedrag in te zamelen om onze afgebrande gebouwen te herstellen en nieuw schoolmateriaal aan te schaffen voor onze leerlingen”, vertelt Virginie De Woot, voorzitster vzw ASECO. 

Praktische informatie  

Cuvée Notre-Dame des Grâces zal vanaf 2 februari verkrijgbaar zijn in 5 Delhaizewinkels in en rondom Sint-Pieters-Woluwe (Proxy Delhaize Thielemans, Delhaize Saint Antoine, Delhaize Hankar, Delhaize Roodebeek, Delhaize Debroux) , en dat tot de voorraad strekt. De flessen zullen beschikbaar zijn in de wijnafdeling en enkel verkocht worden in de deelnemende winkels.  

Ons vakmanschap drink je met verstand.