Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Delhaize supermarkt Geel volledig vernieuwd volgens gloednieuw supermarktconcept
Terug
Winkelrenovaties

Delhaize supermarkt Geel volledig vernieuwd volgens gloednieuw supermarktconcept

De inwoners van Geel krijgen meest moderne Delhaize supermarkt uit Kempen

GEEL– Na een volledige renovatie is de Delhaize supermarkt Geel opnieuw klaar om haar klanten te ontvangen. De deuren gaan officieel open op 1 december vanaf 8u00. Bij de inrichting stapt Delhaize af van de klassieke inrichting, ten voordele van een gloednieuw winkelconcept waarbij de nadruk ligt op een vlotte en efficiënte doorstroming, innovatie en inspiratie. In de nieuwe Delhaize supermarkt van Geel staat de klant en de beleving meer dan ooit centraal.

Met een investering van 4 miljoen euro heeft Delhaize alle registers opengetrokken. ‘Het gamma is uitgebreid, onze beenhouwerij werkt volgens een nieuw concept en we leggen nog meer de focus op gezondheid en lekker eten’, zegt Store Manager Dirk Gilis.

Nieuwigheden

  • Een nieuw winkelparcours waarbij klanten die enkel iets nodig hebben uit de To Go-afdeling meteen naar de quickscan kunnen en hun winkelbezoek op die manier snel en efficiënt kunnen laten verlopen
  • Een nieuwe beenhouwerij 3.0 met bediening
  • Een ruimere afdeling in de afdeling groenten en fruit
  • Een sushistand

Omdat de vraag naar producten voor speciale voedingsregimes, zoals glutenvrije producten, in opmars is en gezondheid een prioriteit is bij Delhaize, werd het assortiment glutenvrije producten, van ontbijt tot dessert, uitgebreid en wordt het nu samen gepresenteerd met andere producten voor aangepaste voeding, zoals sportvoeding, dieetproducten, suikervrije producten, enz. 

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een prioriteit voor Delhaize. Zo zijn alle winkels 100% CO2-neutraal, ook die in Geel. Daarom werd het aantal parkeerplaatsen voor fietsen verdubbeld en voorziet Delhaize speciale plaatsen voor bakfietsen. Het gebouw wordt voortaan verwarmd met warmtepompen en we installeerden een nieuw, ultrazuinig ventilatiesysteem, koeling via CO², nieuwe vitrines met dubbel glas en de oude verlichting werd vervangen door LED-verlichting. ​

Delhaize Geel in cijfers:

  • 50 medewerkers
  • 2000 m² verkoopoppervlakte
  • 139 parkeerplaatsen
  • 15 000 producten
  • 6 kassa’s en 6 quickscans ​ ​

Cuvée voor het goede doel

Mee zijn met het leven gaat voor Delhaize verder dan alleen maar gezonde en gevarieerde producten aanbieden. Het is al de 23ste keer dat de retailer een cuvée op de markt brengt die verkocht wordt ten voordele van een lokaal goed doel. Ook in de Delhaize van Geel zal deze wijn verkocht worden, en wordt de opbrengst geschonken aan een lokaal initiatief dat alle steun kan gebruiken. De cuvée is er al, het goede doel nog niet. Daarom doet Delhaize een oproep naar lokale verenigingen die een duwtje in de rug kunnen gebruiken om zich kandidaat te stellen als goed doel, waar de opbrengsten van de verkoop naartoe kunnen gaan. Kandidaten mogen zich melden bij de directie van de winkel.

Praktische info De Delhaize van Geel ligt aan Antwerpsesteenweg 76. De winkel is open van maandag tot zaterdag van 8 uur tot 20 uur en op vrijdag tot 21 uur.