Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Delhaize supermarkt Keizer Karel volledig vernieuwd volgens gloednieuw supermarktconcept
Terug
Winkelrenovaties

Delhaize supermarkt Keizer Karel volledig vernieuwd volgens gloednieuw supermarktconcept

De inwoners van Sint-Agatha-Berchem kunnen rekenen op de meest moderne Delhaize supermarkt van het Brussels Gewest, na een investering van 3.900.000 euro

Sint-Agatha-Berchem – Na een een volledige renovatie is de Delhaize supermarkt Keizer Karel klaar om haar klanten opnieuw te ontvangen. De winkel opent officieel de deuren op 7 april 2022 vanaf 8u. Alle veiligheidsmaatregelen naar aanleiding van de coronacrisis zullen ook in deze winkel toegepast worden. De winkel werd van top tot teen gerenoveerd en na 4 weken werd het project voltooid. Het resultaat mag er zijn want de winkel is mooier en gezelliger dan ooit. Na een grondige bevraging en analyse van de behoeften van haar klanten ontwikkelde Delhaize dit volledig nieuwe winkelconcept waarin wordt afgestapt van de klassieke inrichting, ten voordele van een concept met de focus op convenience, inspiratie en innovatie. Het nieuwe winkelconcept speelt in op de steeds evoluerende verwachtingen van de klant. Met andere woorden, in de nieuwe Delhaizesupermarkt Keizer Karel staan de klant en beleving meer dan ooit centraal.

Om de dagelijkse boodschappen gemakkelijk, aangenaam en ontspannend te maken, heeft Delhaize alle registers opengetrokken in supermarkt Keizer Karel. Delhaize investeerde €3.900.000 en de resultaten mogen er wezen.  “Licht, ruimte, inspiratie via een uitgebreid, kwaliteitsvol en gezond assortiment, service en winkelcomfort zijn de kernwoorden van de nieuwe Delhaize-supermarkt Keizer Karel” zegt Philippe Crickx, directeur van supermarkt Keizer Karel.

Belangrijke nieuwigheden van dit concept:

 • Een intuïtiever winkelparcours voor de klant
 • Nieuwe assortimenten en diensten bij tal van productcategorieën
 • Een nieuwe beenhouwerij 3.0 met een bedieningsstand
 • Biozaden, -noten en -granen ook beschikbaar in bulk
 • Herbruikbare katoenen zakken voor de afdelingen fruit & groenten en bakkerij
 • Online toegang tot een aanvullend assortiment voor leveringen in de winkel of thuis
 • De mogelijkheid om elke week langs het winkelparcours kwalitatieve en/of verrassende producten te proeven
 • Een ingekort winkelparcours voor gehaaste klanten op zoek naar efficiëntie
 • Een Kids corner en een coffee corner, voor een ontspannen moment voor ouders en kinderen

Delhaize Keizer Karel biedt het allerbeste van Delhaize

Delhaize is altijd al fier geweest op haar verse producten en wil zich nog meer onderscheiden in die rayons. Zo valt meteen de nieuwe indeling van de winkel op: bij het binnenkomen ontdekt de klant een ruime keuze aan de lekkerste, gezondste en gemakkelijkste maaltijden. Denk bijvoorbeeld aan de apero corner, de verse Salad Bar, ter plaatse gemaakte vers belegde broodjes en maaltijdsalades, …

In de Bakkerij-afdeling worden de hele dag door ter plaatse vers brood en koeken afgebakken."Daar zijn we echt trots op", zegt Philippe Crickx. "Het brood wordt meermaals per dag ter plaatse gebakken waardoor we dus altijd supervers brood kunnen aanbieden, zelfs ’s avonds."

Ook in de Beenhouwerijafdeling komt de kwaliteit en de service van Delhaize terug. In de afdeling beenhouwerij vindt de klant een ruim assortiment van vers vlees en charcuterie. In de Vis rayon vind je de lekkerste verse soorten vis en zeevruchten.

Op de Wijnafdeling vindt de klant gemakkelijk zijn weg tussen de wijnen uit alle hoeken van de wereld. Elke maand wordt hier de wijnselectie vernieuwd om de klant te blijven inspireren om de geschikte wijn te vinden bij zijn maaltijden.

In de afdeling Fruit & Groenten vindt de klant een indrukwekkend aanbod van kwaliteitsfruit en dagverse groenten, en dat tegen de scherpste marktprijzen. 

Omdat de vraag naar producten voor speciale voedingsregimes, zoals glutenvrije producten, in opmars is en gezondheid een prioriteit is bij Delhaize, werd het assortiment Glutenvrije producten, van ontbijt tot dessert, uitgebreid en wordt het nu samen gepresenteerd met andere producten voor aangepaste voeding, zoals sportvoeding, dieetproducten, suikervrije producten, enz. 

Delhaize luistert meer dan ooit naar haar klanten om zo nog beter te kunnen inspelen op de actuele behoeften. Ik ben van mening dat we hier met dit vernieuwde winkelconcept perfect in geslaagd zijn. En ik ben ervan overtuigd dat onze klanten net hetzelfde zullen denken.”, zegt Philippe Crickx, winkeldirecteur van Delhaize Keizer Karel.

Superplus

Ook Delhaize’s vernieuwde loyalty programma, Superplus, zal in deze winkel goed zichtbaar zijn. Elke klant met de gloednieuwe SuperPlus-kaart krijgt automatisch een korting van 5% die daarna kan stijgen tot 15% op meer dan 5.000 producten die een Nutri-Score A of B hebben. Delhaize geeft zo duidelijk aan dat ze alles in het werk stelt om klanten, ongeacht hun budget, te ondersteunen om gezondere eetgewoontes te ontwikkelen.

Een ruimere keuze van producten

Bij Delhaize weten we dat onze klanten bij de keuze van voeding veel belang hechten aan de smaak. Met dit nieuwe winkelconcept vinden klanten sneller de weg naar de categorieën via dewelke Delhaize meer dan ooit de rol van specialist wil vervullen: in de eerste plaats granen, pasta’s en peulvruchten, en natuurlijk onze wijnen en alcoholische dranken, met de ondersteuning van onze experts. Voor het eerst worden de categorieën koffie en chocolade samen gepresenteerd, in de buurt van de wijn.

Delhaize Keizer Karel in enkele cijfers:

 • 84 medewerkers
 • 2257 m² verkoopoppervlakte
 • 100 parkeerplaatsen (half ondergronds)
 • 18.000 producten
 • 6 kassa’s en 8 quickscans

Duurzaamheid

Duurzaamheid is en blijft een prioriteit voor Delhaize, ook in Keizer Karel. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijk daglicht om het energieverbruik te verminderen. Isolatie- en warmteterugwinningssystemen worden ook gebruikt. Een bonus voor deze winkel is de ReVolta technologie, het geeft de batterijen van elektrische voertuigen een tweede leven door ze van energie te voorzien in geval van stroomuitval. Voorheen werden generatoren op fossiele brandstoffen gebruikt.

Praktische info

Delhaize-supermarkt Keizer Karel is gelegen in de Keizer Karellaan 410, 1082 Sint-Agatha-Berchem.

De winkel is open van maandag tot zaterdag van 08u00 tot 20u00 en op vrijdag tot 21u00.

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management
Karima Ghozzi
Karima Ghozzi External Communications Manager