Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Delhaize supermarkt Kessel-Lo volledig vernieuwd volgens gloednieuw supermarktconcept
Terug
Winkelrenovaties

Delhaize supermarkt Kessel-Lo volledig vernieuwd volgens gloednieuw supermarktconcept

Investering van 4,5 miljoen euro

KESSEL-LO – Na een volledige renovatie is de Delhaize supermarkt van Kessel-Lo opnieuw klaar om haar klanten te ontvangen. Op 3 weken tijd kreeg de hele winkel een make-over. Bij de inrichting wordt afgestapt van de klassieke indeling, ten voordele van een gloednieuw winkelconcept waarbij de nadruk ligt op een vlotte en efficiënte doorstroming, innovatie en inspiratie. In de nieuwe Delhaize supermarkt van Kessel-Lo staat de klant en de beleving meer dan ooit centraal.  

Met een investering van 4,5 miljoen euro heeft Delhaize alle registers opengetrokken. “Het gamma is uitgebreid, onze bakkerij en beenhouwerij werken volgens een nieuw concept en met het nieuwe assortiment delicatessen van Mr. Georges en een nieuwe saladbar leggen we nog meer de focus op gezondheid en lekker eten”, zegt Store Manager David Vandael.  

Burgemeester Mohamed Ridouani kwam een kijkje nemen tijdens de officiële opening. “De Delhaize van Kessel-Lo is een vaste waarde voor vele inwoners. De renovatie en het bijhorende nieuwe concept maakt de supermarkt aantrekkelijk voor je boodschappen, ook dankzij de focus op kwalitatieve en gezonde voeding en het uitgebreid aanbod aangepaste voeding”, aldus de Leuvense burgemeester. 

Nieuwigheden  

  • Een nieuw winkelparcours waarbij klanten die enkel iets nodig hebben uit de To Go-afdeling meteen naar de quickscan kunnen 
  • Een nieuwe beenhouwerij 3.0 met bediening en een nieuw gamma van Mr. Georges, ofwel een uiterst kwalitatief gamma van de beste lokale en zuiderse delicatessen zoals fijne vleeswaren, kazen en gerechten 
  • Een bakkerij met totaal vernieuwd bakproces voor nog knapperiger brood 
  • Een ruimer aanbod in de afdeling groenten en fruit met ook een volledig nieuwe saladbar 

Nieuw bakkerijconcept in Delhaize Kessel-Lo 

Delhaize is altijd fier geweest op haar verse producten, maar gaat in Kessel-Lo nog een stapje verder. Zo lanceert het hier een nieuw bakkerijconcept. Er is niet alleen de nieuwe look & feel van een echte artisanale bakkerij. Ook de pistolets, het stokbrood en de piccolo’s worden vanaf nu op een andere manier gebakken. In Kessel-Lo komt een splinternieuwe remrijskast waar het deeg eerst nog kan rijzen vooraleer het wordt gebakken. Een totaal nieuw concept voor Delhaize waardoor het brood extra knapperig wordt en nog lekkerder zal smaken.  

Omdat de vraag naar producten voor speciale voedingsregimes, zoals glutenvrije producten, in opmars is en gezondheid een prioriteit is bij Delhaize, werd het assortiment glutenvrije producten, van ontbijt tot dessert, uitgebreid en wordt het nu samen gepresenteerd met andere producten voor aangepaste voeding, zoals sportvoeding, dieetproducten, suikervrije producten, enz.   

Duurzaamheid 

Duurzaamheid is een prioriteit voor Delhaize. Zo zijn alle winkels 100% CO2-neutraal, ook in Kessel-Lo. Daarom werd het aantal parkeerplaatsen voor fietsen verdubbeld en voorzien we speciale plaatsen voor bakfietsen. Het gebouw wordt voortaan verwarmd met warmtepompen en we installeerden een nieuw, ultrazuinig ventilatiesysteem, koeling via CO², nieuwe vitrines met dubbel glas en de oude verlichting werd vervangen door LED-verlichting. 

Delhaize Kessel-Lo in cijfers: 

  • 76 medewerkers 
  • 2.490 m² verkoopoppervlakte 
  • 240 parkeerplaatsen 
  • 22.000 producten 
  • 7 kassa’s en 8 quickscans 

Praktische info 

De Delhaize Kessel-Lo ligt aan de Diestsesteenweg 545 in Kessel-Lo. De winkel is open van maandag tot zaterdag van 8 uur tot 20 uur en op vrijdag tot 21 uur.  

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management