Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Delhaize supermarkt Oostende Hazegras volledig vernieuwd volgens gloednieuw supermarktconcept
Terug
Winkelrenovaties

Delhaize supermarkt Oostende Hazegras volledig vernieuwd volgens gloednieuw supermarktconcept

Investering van €2.700.000

Oostende – Na een een volledige renovatie is de Delhaize supermarkt Oostende Hazegras klaar om haar klanten opnieuw te ontvangen. De winkel opent officieel de deuren op donderdag 24 Maart om 8u. Delhaize Oostende Hazegras werd van top tot teen gerenoveerd en na 3 weken werd het project voltooid. Het resultaat mag er zijn want de winkel is mooier en gezelliger dan ooit. Na een grondige bevraging en analyse van de behoeften van haar klanten ontwikkelde Delhaize dit volledig nieuwe winkelconcept waarin wordt afgestapt van de klassieke inrichting, ten voordele van een concept met de focus op convenience, inspiratie en innovatie. Het nieuwe winkelconcept speelt in op de steeds evoluerende verwachtingen van de klant. Met andere woorden, in de nieuwe Delhaize supermarkt Oostende Hazegras staan de klant en beleving meer dan ooit centraal.

Om de dagelijkse boodschappen gemakkelijk, aangenaam en ontspannend te maken, heeft Delhaize alle registers opengetrokken in supermarkt Oostende Hazegras. Delhaize investeerde €2.700.000 en de resultaten mogen er wezen.  “Licht, ruimte, service, winkelcomfort en inspiratie via een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten zijn de kernwoorden van de nieuwe Delhaize supermarkt Oostende Hazegras” zegt Annelies Veraverbeke, directeur van supermarkt Oostende Hazegras.

Belangrijke nieuwigheden van dit concept:

  • Een intuïtiever winkelparcours voor de klant
  • Nieuwe assortimenten en diensten bij tal van productcategorieën
  • Herbruikbare katoenen zakken voor de afdelingen fruit & groenten en bakkerij
  • Online toegang tot een aanvullend assortiment voor leveringen in de winkel of thuis
  • De mogelijkheid om elke week langs het winkelparcours kwalitatieve en/of verrassende producten te proeven wanneer de coronamaatregelen dit toelaten. Daarnaast voorziet het winkelconcept ook een ingekort winkelparcours voor gehaaste klanten op zoek naar efficiëntie

Delhaize Oostende Hazegras biedt het allerbeste van Delhaize

Delhaize is altijd al fier geweest op haar verse producten en wil zich nog meer onderscheiden in die rayons. Zo valt meteen de nieuwe indeling van de winkel op: bij het binnenkomen ontdekt de klant een ruime keuze aan de lekkerste, gezondste en gemakkelijkste maaltijden. Denk bijvoorbeeld aan de apero corner, de verse Salad Bar, ter plaatse gemaakte vers belegde broodjes en maaltijdsalades,…

In de bakkerij-afdeling worden de hele dag door ter plaatse vers brood en koeken afgebakken."Daar zijn we echt trots op", zegt de directeur van de supermarkt. "Het brood wordt meermaals per dag ter plaatse gebakken waardoor we dus altijd supervers brood kunnen aanbieden, zelfs ’s avonds."

Ook in de beenhouwerijafdeling komt de kwaliteit en de service van Delhaize terug. In de afdeling beenhouwerij vindt de klant een ruim assortiment van vers vlees. In de vis rayon vind je de lekkerste soorten vis en zeevruchten. Het gaat om ultraverse vis. 

Op de wijnafdeling vindt de klant gemakkelijk zijn weg tussen de wijnen uit alle hoeken van de wereld. Elke maand wordt hier de wijnselectie vernieuwd om de klant te blijven inspireren voor de begeleiding van zijn maaltijden.

In de afdeling Fruit & Groenten vindt de klant een indrukwekkend aanbod van kwaliteitsfruit en dagverse groenten, en dat tegen de scherpste marktprijzen. 

Delhaize luistert meer dan ooit naar haar klanten om zo nog beter te kunnen inspelen op de actuele behoeften. Ik ben van mening dat we hier met dit vernieuwde winkelconcept perfect in geslaagd zijn. En ik ben ervan overtuigd dat onze klanten net hetzelfde zullen denken.”, zegt Annelies Veraverbeke, winkeldirecteur van Delhaize Oostende Hazegras.

Superplus

Ook Delhaize’s vernieuwde loyalty programma, Superplus, zal in deze winkel goed zichtbaar zijn. Elke klant met de gloednieuwe SuperPlus-kaart krijgt automatisch een korting van 5% die daarna kan stijgen tot 15% op meer dan 5.000 producten die een Nutri-Score A of B hebben. Delhaize geeft zo duidelijk aan dat ze alles in het werk stelt om klanten, ongeacht hun budget, te ondersteunen om gezondere eetgewoontes te ontwikkelen.

Een ruimere keuze van producten

Bij Delhaize weten we dat onze klanten bij de keuze van voeding veel belang hechten aan de smaak. Met dit nieuwe winkelconcept vinden klanten sneller de weg naar de categorieën via dewelke Delhaize meer dan ooit de rol van specialist wil vervullen: in de eerste plaats granen, pasta’s en peulvruchten, en natuurlijk onze wijnen en alcoholische dranken, met de ondersteuning van onze experts. Voor het eerst worden de categorieën koffie en chocolade samen gepresenteerd.

 Delhaize Oostende Hazegras in enkele cijfers:

  • 57 medewerkers
  • 2029 m² verkoop-oppervlakte
  • 139 parkeerplaatsen (gelijkvloers en op de dakparking met lift)
  • 18.000 producten
  • 4 kassa’s en 8 quickscans

Duurzaamheid

Duurzaamheid is en blijft een prioriteit voor Delhaize, ook in Delhaize Oostende Hazegras. Isolatie en warmterecuperatie worden zoveel mogelijk toegepast.

Praktijke informatie

Delhaize-supermarkt Oostende Hazegras

Leopold 3-laan 7; 8400 Oostende

De winkel is open van maandag tot zaterdag van 08u00 tot 20u00 en op vrijdag tot 21u00.

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management