Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Delhaize supermarkt Wondelgem volledig vernieuwd volgens gloednieuw supermarktconcept
Terug
Winkelrenovaties

Delhaize supermarkt Wondelgem volledig vernieuwd volgens gloednieuw supermarktconcept

De inwoners van Wondelgem kunnen rekenen op de meest moderne Delhaizesupermarkt van Vlaanderen.

Wondelgem – Na een grondige renovatie is de Delhaizesupermarkt Wondelgem klaar om haar klanten opnieuw te ontvangen. De renovatie van Delhaize Wondelgem was een huzarenstuk aangezien de winkel in slechts drie weken van top tot teen werd gerenoveerd. Het resultaat mag er zijn want de winkel is mooier en gezelliger dan ooit. Na een grondige bevraging en analyse van de behoeften van haar klanten ontwikkelde Delhaize dit volledig nieuwe winkelconcept waarin wordt afgestapt van de klassieke inrichting, ten voordele van een concept met de focus op convenience, inspiratie en innovatie. Het nieuwe winkelconcept speelt in op de steeds evoluerende verwachtingen van de klant. Met andere woorden, in de nieuwe Delhaizesupermarkt Wondelgem staan de klant en beleving meer dan ooit centraal.

Om de dagelijkse boodschappen gemakkelijk, aangenaam en ontspannend te maken, heeft Delhaize alle registers opengetrokken in supermarkt Wondelgem. En hoe. “Licht, ruimte, inspiratie via een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, service en winkelcomfort zijn de kernwoorden van de nieuwe Delhaizesupermarkt Wondelgem” zegt Sandy De Nutte, directeur van supermarkt Wondelgem.

Belangrijke nieuwigheden van dit concept:

 • Een intuïtiever winkelparcours voor de klant
 • Nieuwe assortimenten en diensten bij tal van productcategorieën
 • De installatie van een Sushi stand
 • Een nieuwe beenhouwerij 3.0 met een bedieningsstand
 • Een volledig vernieuwd visatelier
 • Een nieuwe bakkerijafdeling
 • Een nieuwe versnijdingsstand Mr. George
 • Herbruikbare katoenen zakken voor de afdeling fruit & groenten
 • Online toegang tot een aanvullend assortiment voor leveringen in de winkel of thuis
 • Daarnaast voorziet het winkelconcept ook een ingekort winkelparcours voor klanten met wat minder tijd op zoek naar efficiëntie

De versafdelingen

Het uithangbord in Delhaize Wondelgem is de versafdeling, het kloppende hart van de vernieuwde winkel in Wondelgem. Hier vinden we eerst de bakkerijafdeling. Nieuw is dat etiketten geprint zullen worden per type brood. Gedaan dus met verschillende soorten zakken. En daarenboven wordt gebruik gemaakt van herbruikbare katoenen broodzakken in de strijd tegen overtollige verpakkingen. Verder vindt de klant in de verse zone fruit & groenten, bereide maaltijden, sushi, vis, vlees en het vegetarisch assortiment. Nieuw hier is ook de beenhouwerij met een bedieningsstand. Ten slotte wordt het beste van charcuterie en kaas aangeboden in een nieuwe presentatie. De manier waarop de producten aan de klanten worden gepresenteerd is radicaal veranderd: er werd veelvuldig gebruik gemaakt van lage meubels, waardoor de klant een overzicht krijgt tot aan de ateliers van de slagerij, sushi en vis.

Delhaize luistert meer dan ooit naar haar klanten om zo nog beter te kunnen inspelen op de actuele behoeften. Ik ben van mening dat we hier met dit vernieuwde winkelconcept perfect in geslaagd zijn. En ik ben ervan overtuigd dat onze klanten net hetzelfde zullen denken.”, zegt Sandy De Nutte, winkeldirecteur van Delhaize Wondelgem

Story image

Een ruimere keuze van producten

Bij Delhaize weten we dat onze klanten bij de keuze van voeding veel belang hechten aan de smaak. Met dit nieuwe winkelconcept vinden klanten sneller de weg naar de categorieën via dewelke Delhaize meer dan ooit de rol van specialist wil vervullen: in de eerste plaats granen, pasta’s en peulvruchten, en natuurlijk onze wijnen en alcoholische dranken, met de ondersteuning van onze experts. Voor het eerst worden de categorieën koffie en chocolade samen gepresenteerd, in de buurt van de wijn.

Delhaize speelt verder in op de toenemende vraag naar bioproducten en stelt haar bio-assortiment extra in de kijker. De bioproducten worden per categorie samen geplaatst.

​ Delhaize Wondelgem in enkele cijfers

 • 81 medewerkers
 • 2480 m² verkoop-oppervlakte
 • 311 parkeerplaatsen
 • 21.000 producten
 • 7 kassa’s en 8 quickscans

Een winkelparcours op maat van de klant

Het uitgangspunt is de behoefte van de klant. Die kan nu op een eenvoudige manier kiezen voor een kort winkelparcours voor kleinere convenience- aankopen of voor een intuïtiever winkelparcours voor de meer uitgebreide boodschappen. In het begin van de winkel is er een kort parcours met een groot aanbod van snelle maaltijdoplossingen voor de hele dag via de Salad Bar: vers gesneden fruit, verse fruitsappen en gekoelde dranken, aperitiefhapjes, belegde broodjes, soepen en salades.

​Eenmaal de zone van de snelle maaltijdoplossingen voorbij, komt de klant in de afdeling fruit & groenten. De afdeling diepvries bevindt zich aan het einde, uiteraard om de koude keten zo goed mogelijk te bewaren. De verlichting en de aankleding van de winkel werden aangepast en geoptimaliseerd met het oog op een nog aangenamere winkelervaring.

Er is nog steeds de Collectservice, de dienst waarmee klanten de producten kunnen ophalen die ze besteld hebben via Delhaize.be.

Praktische Informatie

Delhaize-supermarkt Wondelgem is gelegen in de Botestraat 14, 9032 Gent.
De winkel is open van maandag tot zaterdag van 08u00 tot 20u00 en op vrijdag tot 21u00.

Karima Ghozzi
Karima Ghozzi External Communications Manager
Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management