Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
De Parking Cup strijkt neer in Delhaize Boechout
Terug
Betere toekomst

De Parking Cup strijkt neer in Delhaize Boechout

De Parking Cups van Delhaize & Decathlon

Brussel – Delhaize is mee met ‘t leven en wil haar klanten helpen om niet alleen beter te eten, maar ook om beter te leven. Lichaamsbeweging maakt zeker deel uit van een gezondere levensstijl. Delhaize en Decathlon slaan daarom opnieuw de handen ineen en dagen deze zomer hun klanten uit in de Parking Cup. Op vijf verschillende momenten wordt een Delhaize / Decathlonparking omgetoverd tot een sportterrein waar deelnemers zichzelf kunnen bewijzen in vijf olympische disciplines: muurklimmen, golfen, wielrennen, roeien en rolstoelbasketbal.

Inspirerende atleten

Een topsporter hoef je zeker niet te zijn om te kunnen deelnemen aan de Delhaize Parking Cups, want de activiteiten zijn toegankelijk voor iedereen: van volwassenen, kinderen tot mensen met een beperkte mobiliteit. Het doel is om zoveel mogelijk te bewegen en er samen met de olympische atleten in Tokio een sportieve zomer van te maken. Deelnemen is altijd belangrijker dan winnen, maar in het geval van de Parking Cup is winnen toch wel best leuk. De vijf winnaars van de Parking Cups mogen samen met de Belgische topatleten Kevin Borlée, Hanne Claes, Jaouad Achab en Joachim Gérard genieten van Loïc Van Impe zijn kookkunsten.

Eet en beweeg als een kampioen

Met de Parking Cup willen zowel Delhaize als Decathlon hun klanten op een laagdrempelige manier aan het sporten krijgen. Naast sporten is natuurlijk een evenwichtige voeding essentieel om een gezonde levensstijl te krijgen. Daarom deelt Delhaize op haar website allerlei handige tips van Kevin Borlée, Hanne Claes, Jaouad Achab en Joachim Gérard over eenvoudige workouts en gezonde gerechten. Het doel is om klanten dagelijks te laten eten en te bewegen als ware kampioenen. Ook tijdens de Parking Cup krijgen deelnemers een gratis gezonde wrap of een sapje van Foodmaker.

De Parking Cup is doorlopend open van 10u-18u op de volgende parkings:

Corona is helaas nog geen verleden tijd, dus daarom worden er tijdens de Parking Cups ook de nodige veiligheidsmaatregelen getroffen:

  • Mondmasker is verplicht vanaf 12 jaar;
  • Duidelijke signalisatie zorgt ervoor dat social distancing te allen tijde gerespecteerd kan worden;
  • Desinfecterende handgel is voorzien;
  • Gemeenschappelijk sportmateriaal wordt na elk gebruik gedesinfecteerd.

Check de website van Delhaize voor meer details.


Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management