Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Familie Hoeven van Proxy Delhaize Brugge Noordzandstraat geeft na meer dan 38 jaar fakkel door aan nieuwe uitbaters
Terug
Organisationele veranderingen

Familie Hoeven van Proxy Delhaize Brugge Noordzandstraat geeft na meer dan 38 jaar fakkel door aan nieuwe uitbaters

Brugge – De familie Hoeven geeft de fakkel door. Na meer dan 38 jaar komt de Proxy Delhaize Noordzand in handen van nieuwe en enthousiaste uitbaters, Caroline Bovie en Yves Picard. Het echtpaar is klaar om de lange geschiedenis van de familie Hoeven verder te zetten. 

Op maandag 9 januari 2023 nemen Caroline Bovie (45) en Yves Picard (50) Proxy Noordzand in de Brugse binnenstad over. Familie Hoeven legt hun winkel met een gerust hart in deze nieuwe handen, die hen verzekerden dat de ziel van de winkel behouden zal blijven. “Na meer dan 38 jaar willen we het rustiger aandoen”, zegt de familie. “We zijn ervan overtuigd dat ze het goed gaan doen.” Met volle ambitie start het koppel dit nieuwe avontuur. “We zijn enorm trots het lange bestaan van deze Proxy Delhaize te mogen verder zetten. We gaan hard werken om Proxy Noordzand meer dan ooit synoniem te maken van een aangename en kwaliteitsvolle buurtwinkel in het centrum van Brugge", vertellen de nieuwe uitbaters. 

Altijd een Delhaize in je buurt    
​“Licht, ruimte, inspiratie via een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, proximiteit, service en winkelcomfort zijn de kernwoorden van Proxy Delhaize Noordzand. Onze winkel speelt immers in op de verwachtingen van onze klanten: wij bieden een hoogstaand en inspirerend aanbod van voedingsproducten en tegelijk nabijheid in alle betekenissen van het woord,” vertelt het koppel. 

Praktische info 
​Proxy Noordzand 
​Noordzandstraat 4, 8000 Brugge
​De winkel is van maandag tot en met zaterdag open van 8u30 tot 19u30 en gesloten op zondag. 

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management