Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Heropening Proxy Zarren na brand
Terug
Winkelopeningen

Heropening Proxy Zarren na brand

Kortemark - Op woensdag 18 mei werd Proxy Zarren getroffen door een zware brand. Het vuur ontstond in de keuken van het personeel van de supermarkt. Winkeluitbaatster, Carine Vanneste, was aanwezig op het moment dat het vuur ontstond waardoor de brandweer heel snel verwittigd kon worden. De winkel kende heel wat roet-, geur en waterschade door de brand. Gelukkig maken vele handen licht werk en kan Proxy Zarren vanaf vandaag zijn deuren terug openen. Mede door de werknemers van de winkel en een ploeg vanuit de hoofdzetel kon de winkel na ruim een maand terug haar deuren openen. 

Na een ruime maand kan Proxy Zarren haar deuren terug openen voor haar klanten na de hevige brand. Omdat een brand van deze omvang eerder uitzonderlijk is bij Delhaize werd vanuit alle kanten hulp aangeboden. De rekken zelf werden grondig gereinigd en de vloer werd ook vernieuwd waarna onder andere collega’s uit het hoofdkantoor van Delhaize hielpen om alle rekken opnieuw aan te vullen. Ook werd vanuit het gemeentebestuur al het nodige gedaan om de winkel te steunen, waardoor de heropening van de winkel op een versneld tempo kon plaatsvinden. De winkeluitbaters krijgen ook heel wat steun van hun buurtbewoners, die niet kunnen wachten om terug in hun geliefde buurtwinkel hun boodschappen te doen. Ook de getroffen buurtslager is enthousiast om terug aan de slag te gaan. 

“Zonder hulp van onder andere onze winkelwerknemers en collega’s uit de hoofdzetel was het nooit gelukt om de winkel zo snel terug op te bouwen. De brand liet heel wat schade na dus alle hulp was meer dan welkom. Een jammere gebeurtenis kon dan toch gekoppeld worden aan iets moois: teamwork en solidariteit staan altijd op nummer één bij Delhaize en de hulp na het incident was hier een mooi voorbeeld van”, aldus mede-winkeluitbater Mathieu Van Daele, die ondanks de tegenslag met volle moed terug aan de slag gaat om zijn klanten te ontvangen. 

Iedereen is terug welkom bij de Proxy Delhaize op het Zarrenplein in Zarren bij Kortemark.  

Praktische info 

Proxy Zarren ligt op het Zarrenplein 1A in Kortemark.  

De winkel is open op maandag 12u – 19u, van dinsdag tot zaterdag 8u30 – 19u en op zondag 8u – 12u. 

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management