Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Ine Tassignon versterkt extern communicatieteam van Delhaize als Nederlandstalige woordvoerder
Terug
Organisationele veranderingen

Ine Tassignon versterkt extern communicatieteam van Delhaize als Nederlandstalige woordvoerder

Naast Roel Dekelver en Karima Ghozzi is Ine Tassignon nu ook vast aanspreekpunt voor journalisten bij Delhaize. Als manager externe communicatie en woordvoerder vervolledigt ze het externe communicatieteam van de retailer. 

Sinds 5 september is Ine Tassignon aan boord bij Delhaize waar ze het communicatieteam versterkt als manager externe communicatie en woordvoerder. Met een succesvolle trackrecord van ongeveer 12 jaar ervaring in de communicatiewereld, is dit een nieuwe uitdagende stap in haar carrière. Ine startte haar loopbaan in 2010 bij televisieproductiehuis Woestijnvis en trok daarna naar Rode Kruis-Vlaanderen waar ze bijna 6 jaar lang - eerst als back-up en vervolgens als woordvoerder en manager van het team Pers & Media - aan de slag was. Na nog een tussenstop van anderhalf jaar als director Corporate Communications bij communicatiebureau Push To Talk vervolledigt ze nu het externe communicatieteam, onder leiding van Roel Dekelver, bij Delhaize.  

“Ik kijk er naar uit om de kennis en ervaring die ik tot nu toe vergaarde in te zetten en verder te ontwikkelen bij Delhaize”, vertelt Ine Tassignon. “Samenwerken met een getalenteerd team, meewerken aan interessante projecten en ​ het woord voeren voor een sterk merk als Delhaize is een uitdaging waar ik heel veel zin in heb”.  

“We zijn enorm trots om iemand met zoveel expertise en ervaring te mogen verwelkomen in de Delhaize familie. Elke dag willen we het Delhaize merk versterken en verdedigen. En met iemand als Ine zijn we meer dan ooit gewapend voor deze uitdaging”.  

Zowel de dienst interne en externe communicatie als het public affairs team van Delhaize vallen onder de verantwoordelijkheid van Roel Dekelver. Het woordvoerderschap van Delhaize zal vanaf nu dus opgenomen worden door drie personen : Ine Tassignon, Karima Ghozzi en Roel Dekelver.  

 

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management