Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Nagelnieuwe Proxy Delhaize Zwijndrecht opent morgen de deuren
Terug

Nagelnieuwe Proxy Delhaize Zwijndrecht opent morgen de deuren

Zwijndrecht/Kobbegem, 15 mei 2024 - Morgen, donderdag 16 mei, opent in hartje Zwijndrecht een gloednieuwe Proxy Delhaize zijn deuren. Na een totaalrenovatie van het gebouw en de installatie van de modernste Proxy Delhaize-branding binnen en buiten, kijkt uitbater Olivier De Pauw er nu echt naar uit om klanten te ontvangen.

Met de opening van Proxy Delhaize Zwijndrecht krijgt het Belgische winkelnetwerk van Delhaize er zijn 752ste vestiging bij. 240 daarvan horen bij het Proxy Delhaize-merk, dat er specifiek op gericht is om klanten een compacte, kwalitatieve buurtsupermarkt aan te bieden.

Vlak bij de mensen, elke dag

Proxy Delhaize Zwijndrecht vormt geen uitzondering op die regel. Met een ligging pal in het commerciële handelscentrum van Zwijndrecht en een aanbod dat helemaal is afgestemd op het nieuwste concept van Proxy Delhaize, is het door en door een buurtsupermarkt. Veel focus ligt daarbij op het gamma Kleine Leeuwtjes, en ook verse producten krijgen een centrale plaats. Met een eigen bakkerij en beenhouwerij, en een ruim aanbod groenten en fruit, wil Delhaize Zwijndrecht klanten die op zoek zijn naar topverse producten op hun wenken bedienen.

“Elke dag heel dicht bij de mensen staan, met een buurtwinkel in de pure zin van het woord: dat is precies waar we voor deze wijk hier in Zwijndrecht heel erg in geloofden”, vertelt Olivier De Pauw. “We gaan aan de slag met een tof team van een vijftiental mensen, en ik kijk er naar uit om zelf ook elke dag hier in de winkel te staan.”
Story image

Door en door nieuw

Mensen uit de buurt weten dat op dezelfde plaats vroeger een andere retailer gevestigd was, maar zullen het gebouw amper nog herkennen. Vijf volle maanden verbouwingen hebben voor een enorme opwaardering gezorgd en een inrichting die klanten van Proxy Delhaize Zwijndrecht maximaal winkelcomfort zal bieden.

“Ik heb al drie jaar ervaring achter de rug door mee te draaien in de Proxy Delhaize van Beveren. Maar een winkel van bij het begin starten, letterlijk vanaf de ruwbouw, is toch weer een heel nieuwe, spannende ervaring. Ik heb erg naar uitgekeken naar deze dag, en ben supertrots dat we met het hele team morgen echt voor onze klanten aan de slag kunnen”, besluit de nieuwe uitbater.

Proxy Delhaize Zwijndrecht in enkele cijfers

  • 15 medewerkers  
  • 750 m² verkoopoppervlakte    
  • 10.000 producten  
  • 3 kassa's   

Openingsuren 

Maandag 13u-19u

Dinsdag tot Zaterdag 8u-19u

Zondag 8u-13u

Adres Proxy Delhaize Zwijndrecht: Statiestraat 77, 2070 Zwijndrecht

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management