Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Nieuwe Proxy Delhaize Helchteren
Terug
Winkelopeningen

Nieuwe Proxy Delhaize Helchteren

Nieuwe generatie buurtwinkel voor Helchteren

HELCHTEREN – Vandaag, 13 oktober 2022, opent de nieuwe Proxy Delhaize Helchteren haar deuren. De opening past binnen de strategie van Delhaize België waarbij de voortdurende uitbreiding en vervollediging van het winkelnetwerk een belangrijke pijler is. Delhaize wil haar klanten namelijk dichtbij een winkel aanbieden die voldoet aan alle moderne eisen en aan de wekelijkse- en dagelijkse aankoopbehoeften. Zo bevindt er zich een versnijdingsstand in de winkel van Buurtslagers en wordt het brood zelf afgebakken op ieder moment van de dag.

Altijd een Delhaize in je buurt  

”Klanten kunnen hier genieten van een lichtrijke ruimte waar ze inspiratie kunnen opdoen bij ons uitgebreid assortiment, en dit op een efficiënte, service-rijke en comfortabele manier”, zegt Inge Mezei, de zelfstandige uitbater. “Met deze nieuwe winkel willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen. Onze winkel speelt namelijk in op de verwachtingen van onze klanten: wij bieden een hoogstaand en inspirerend aanbod van voedingsproducten en tegelijk nabijheid in alle betekenissen van het woord.”  

Proxy Delhaize Helchteren in enkele cijfers  

  • 7 medewerkers   
  • 750 m² verkoopoppervlakte  
  • 9000 producten  
  • 3 kassa’s
  • 50 parkeerplaatsen

Proxy Delhaize Helchteren biedt het allerbeste van Delhaize  

Delhaize is altijd al fier geweest op haar verse producten en wil zich nog meer onderscheiden in die rayons. Bij het binnenkomen in de Proxy in Helchteren ontdekt de klant een ruime keuze aan de lekkerste, gezondste en gemakkelijkste maaltijden van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan de apero corner, ter plaatse gemaakte belegde broodjes en maaltijdsalades, …   

En omdat de vraag naar producten voor speciale voedingsregimes, zoals glutenvrije producten, in opmars is en gezondheid een prioriteit is bij Delhaize, werd het assortiment glutenvrije producten, van ontbijt tot dessert, uitgebreid en wordt het nu samen gepresenteerd met andere producten voor aangepaste voeding, zoals sportvoeding, dieetproducten, suikervrije producten, enz. Ook onze plant-based- en bio-producten staan alsmaar meer in de kijker.  

Praktische info 

Proxy Delhaize Helchteren 
​​Kazernelaan 19 – 3530 Houthalen-Helchteren 

Openingsuren  
​​De winkel heeft ruime openingsuren: open van maandag tot woensdag van 8u tot 19u, open op vrijdag en zaterdag van 8u tot 19u, en open op zondag van 8u tot 17u.