Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Nieuwe Proxy Delhaize Sint-Lambrechts-Herk
Terug
Winkelopeningen

Nieuwe Proxy Delhaize Sint-Lambrechts-Herk

Nieuwe generatie buurtwinkel voor Sint-Lambrechts-Herk

Sint-Lambrechts-Herk – Vandaag (25/08) opent de nieuwe Proxy Delhaize Sint-Lambrechts-Herk haar deuren voor de klanten. De opening past binnen de strategie van Delhaize België waarbij de voortdurende uitbreiding en vervollediging van het winkelnetwerk een belangrijke pijler is. Delhaize wil haar klanten immers dichtbij een winkel aanbieden die voldoet aan alle moderne eisen en aan de wekelijkse- en dagelijkse aankoopbehoeften. De dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen voor iedere dag zijn bovendien verbeterd door middel van enkele innovaties. Klanten kunnen vlotter door de verschillende rayons en ervaren zo het grootste winkelcomfort. Het assortiment is uitgebreid met nieuwe specialiteiten uit de hele wereld, glutenvrije producten, enz. Met andere woorden, in de nieuwe Proxy Delhaize Sint-Lambrechts-Herk staan de klant en beleving centraal. 

Altijd een Delhaize in je buurt 

Vandaag opent Proxy Delhaize Sint-Lambrechts-Herk voor het eerst haar deuren voor het publiek. “De klanten kunnen er genieten van een lichtrijke ruimte waar ze inspiratie kunnen opdoen via een uitgebreid assortiment, en dit op een efficiënte, service-rijke en comfortabele manier. Met deze nieuwe winkel willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen. Onze winkel speelt immers in op de verwachtingen van onze klanten: wij bieden een hoogstaand en inspirerend aanbod van voedingsproducten en tegelijk nabijheid in alle betekenissen van het woord,”  zegt Omid Rahimy, de zelfstandige uitbater. Ons land beschikt vandaag over een sterk netwerk van 251 Proxy winkels.

 Proxy Delhaize Sint-Lambrechts-Herk in enkele cijfers 

  • 20 medewerkers  
  • 1000 m² verkoopoppervlakte 
  • 15 000 producten 
  • 3 kassa’s 

Nog aangenamer winkelen dankzij innovaties 

Om de dagelijkse boodschappen gemakkelijk, aangenaam en ontspannend te maken, heeft Delhaize alle registers opengetrokken. Het nieuwe Proxy-winkelconcept wordt vooral gekenmerkt door ruime gangpaden, sfeervolle verlichting, warm kleurgebruik en een aanbod dat gemak resoluut centraal wil stellen. Een heldere en eenvoudige filosofie vormt de basis voor de nieuwe ontwikkelingen: de klant in het centrum zetten van alle aandacht, want “Mee met ’t leven” betekent in de eerste plaats een antwoord vinden op maat van de behoefte van elke klant. 

Proxy Delhaize Sint-Lambrechts-Herk biedt het allerbeste van Delhaize 

Delhaize is altijd al fier geweest op haar verse producten en wil zich nog meer onderscheiden in die rayons. Zo valt meteen de nieuwe indeling van de winkel op: bij het binnenkomen ontdekt de klant een ruime keuze aan de lekkerste, gezondste en gemakkelijkste maaltijden. Denk bijvoorbeeld aan de apero corner, de verse Salad Bar, ter plaatse gemaakte vers belegde broodjes en maaltijdsalades, … 

In de bakkerij-afdeling worden de hele dag door ter plaatse vers brood en koeken afgebakken. "Daar zijn we echt trots op", zegt de zelfstandige uitbater. "Het brood wordt meermaals per dag ter plaatse gebakken waardoor we dus altijd supervers brood kunnen aanbieden, zelfs ’s avonds." 

Ook in de beenhouwerijafdeling komt de kwaliteit en de service van Delhaize terug. In de afdeling beenhouwerij vindt de klant een ruim assortiment van vers vlees en charcuterie. In de vis rayon vind je de lekkerste soorten vis en zeevruchten. Het gaat om ultraverse vis. 

Op de wijnafdeling vindt de klant gemakkelijk zijn weg tussen de wijnen uit alle hoeken van de wereld. Elke maand wordt hier de wijnselectie vernieuwd om de klant te blijven inspireren om de geschikte wijn te vinden bij zijn maaltijden. 

In de afdeling Fruit & Groenten vindt de klant een indrukwekkend aanbod van kwaliteitsfruit en dagverse groenten, en dat tegen de scherpste marktprijzen.  

Omdat de vraag naar producten voor speciale voedingsregimes, zoals glutenvrije producten, in opmars is en gezondheid een prioriteit is bij Delhaize, werd het assortiment glutenvrije producten, van ontbijt tot dessert, uitgebreid en wordt het nu samen gepresenteerd met andere producten voor aangepaste voeding, zoals sportvoeding, dieetproducten, suikervrije producten, enz. Ook onze vegetarische- en bio-producten staan alsmaar meer in de kijker. 

Praktische info: 

Proxy Delhaize Sint-Lambrechts-Herk  
​Sint-Truidersteenweg 484, 3500 Sint-Lambrechts-Herk 

Openingsuren 
​De winkel heeft ruime openingsuren: open maandag tot zaterdag van 8u tot 20u, en open zon- en feestdagen van 8u tot 18u. 

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management