Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Nieuwe Shop&Go Brugmann in Ukkel opent vandaag
Terug
Winkelopeningen

Nieuwe Shop&Go Brugmann in Ukkel opent vandaag

Een nieuwe proximiteitswinkel voor Ukkel

Ukkel –  De nieuwe Shop&Go Brugmann opent vandaag zijn deuren voor de klanten. Deze opening ligt in lijn met de strategie van Delhaize België, waarvan de voortdurende uitbreiding van haar winkelnetwerk één van de belangrijkste pijlers is. Delhaize wil de consumenten een buurtwinkel aanbieden die beantwoordt aan alle moderne vereisten, alsook aan de dagelijks behoeften van iedereen. De consument is steeds op zoek naar gebruiksgemak en efficiëntie. Shop&Go Brugmann legt de nadruk op het ‘convenience’-aspect, namelijk een goed gelegen, kleinere winkel, met ruime openingsuren en een gezellige sfeer. Het aanbod is er gevarieerd en samengesteld uit verse kwaliteitsproducten die lokaal en gebruiksvriendelijk zijn. 

Altijd een Delhaize in de buurt  

Shop&Go Brugmann zal vandaag voor het eerst opengaan. “Shop&Go Brugmann onderscheidt zich door zijn lichtrijke ruimte, de inspiratie die hij uitademt dankzij zijn ruime assortiment gezonde en kwaliteitsproducten, maar ook door de proximiteit, service en aankoopcomfort die hij de klanten aanbiedt. Wij willen dat Delhaize nog dichter bij zijn klanten staat met deze nieuwe winkel. Onze winkel beantwoordt aan de verwachtingen van onze klanten: we bieden een inspirerend en kwaliteitsvol assortiment aan, waaronder snelle oplossingen, maar we spelen ook de nabijheidskaart uit, in alle betekenissen van het woord”, verklaart Gilles Harvie, zelfstandige uitbater van deze Shop&Go.  

Shop&Go Brugmann in enkele cijfers 

  • 192 Shop&Go-winkels in België en Luxembourg 
  • 120m² : oppervlakte Shop&Go Brugmann
  • 1500 productreferenties

Shop&Go biedt het beste van Delhaize 

Sinds enkele jaren vragen klanten steeds meer naar proximiteitswinkels, inclusief kleine proximiteitswinkels langs snelwegen, in stadscentra en in stations en metrohaltes. Shop&Go Brugmann richt zich hoofdzakelijk op consumenten die onderweg zijn en praktische producten die kant-en-klaar zijn of ter plaatse gebruikt kunnen worden, zoals broodjes, verse bereide maaltijden, sushi, tussendoortjes, vruchtensappen, koffie, croissants, magazines, enz.  

Bovendien vindt de klant er basisproducten zoals in de versrayon of droge voeding: fruit, melk, pasta, ontbijtproducten, enz. Met andere woorden, de buurtbewoners kunnen er ook hun dagelijkse boodschappen komen doen. 

In Shop&Go Brugmann vindt de consument zo'n 1500 productreferenties, met de nadruk op vers (40% van het gamma) en gemak. Delhaize is altijd trots geweest op haar verse producten en wil zich nog meer onderscheiden in die rayons. De klant vindt er een indrukwekkend aanbod aan nationale merken en huismerken, alles van onberispelijke kwaliteit en aan de beste marktprijzen. 

Praktische info 

Shop&Go Brugmann 
​Winston Churchilllaan 1, 1180 Ukkel 

Openingsuren: 
​Di-Don: 7-20u
​Vrij: 7-21u 
​Zat-Zon: 7u30-20u 

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management