Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Nieuwe uitbater van Delhaize Alsemberg verwelkomt klanten
Terug

Nieuwe uitbater van Delhaize Alsemberg verwelkomt klanten

Alsemberg, 31 januari 2024. Morgen, donderdag 1 februari, verwelkomt de nieuwe uitbater van Delhaize Alsemberg zijn klanten. De opening als zelfstandige Delhaize supermarkt is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbater, de 65 medewerkers en de klanten van Delhaize in Alsemberg.

Enthousiaste ondernemer met gemotiveerd team

Amaury Janssen staat vanaf morgen officieel aan het roer van Delhaize Alsemberg. Hij brengt heel wat Delhaize-ervaring met zich mee, onder andere als regionaal manager van zelfstandige Delhaize-uitbaters en als uitbater van de Proxy Delhaize in het centrum van Sint-Genesius-Rode. “Na meer dan 10 jaar ervaring binnen Delhaize, ben ik vandaag zeer blij om Delhaize Alsemberg te mogen uitbaten”, vertelt hij. “De regio en de winkel hebben geen geheimen voor mij. Ik ben ongelofelijk trots en dankbaar om zo’n kwalitatieve winkel te mogen overnemen en ik sta volledig klaar om samen met een geweldig team aan de slag te gaan!”, besluit Amaury.

Ook het team van Delhaize Alsemberg is er klaar voor. “De afgelopen weken maakten we kennis met Amaury en leerde hij ons en de supermarkt beter kennen”, vertelt een medewerker. “Er is een groot gevoel van vertrouwen, dat me enorm veel zin geeft om erin te vliegen. “De onzekerheid die vaak gepaard gaat met verandering, heeft ondertussen plaatsgemaakt voor een gevoel van vertrouwen en vooral veel zin in dit nieuwe hoofdstuk!”.

Nog betere winkelervaring

In de Delhaize van Alsemberg staat de klant en zijn beleving centraal en ligt de focus er op een uitgebreid aanbod. Klanten die – almaar meer – tijdens het winkelen op zoek zijn naar inspiratie, kwaliteit, nieuwigheden en gemak vinden hier absoluut hun gading. Uitbater Amaury is vastberaden om in de toekomst nog meer in te zetten op een goed gevulde winkel en te focussen op verse producten die het verschil maken. “We zullen onze klanten proberen positief te verrassen met een uitgebreid assortiment en veel nieuwe lokale producten. "In elke afdeling komen er nieuwigheden”, vertelt hij. “Één van onze uithangborden wordt op termijn onze service traiteur waar we onze klanten gaan verwennen met ter plaatse bereide gerechten”. Iets anders waar Amaury op zal focussen is de lokale verankering van zijn winkel en de samenwerking met voornamelijk lokale leveranciers. “Naast een uitgebreid assortiment aan producten afkomstig van lokale producenten, zullen we ook voor verschillende diensten beroep doen op bedrijven uit de buurt. Denk aan het onderhoud van de parking of de coördinatie van onze security”. ​ Vanaf midden maart zal de winkel ook op zondagvoormiddag open zijn.

Delhaize Alsemberg in cijfers:

  • 65 medewerkers
  • 2200 m2 winkeloppervlakte
  • > 18.000 producten
  • Bemand onthaal, 6 kassa’s, 11 quick- en selfscans
  • 10% korting op meer dan 5000 producten met NutriScore A of B voor Superpluskaarthouders

Amaury en zijn team zijn er klaar voor en kijken er naar uit om vanaf morgen hun klanten te mogen verwelkomen. “Elke klant die morgen langskomt leggen we extra in de watten. Iedere bezoeker trakteren we op een leuk welkomstgeschenkje!”, aldus Amaury.

Delhaize Alsemberg bevindt zich op de Steenweg naar Eigenbrakel 34, 1652 Beersel.

De openingsuren blijven voorlopig dezelfde en zijn als volgt: 

Maandag t.e.m. donderdag: 8u – 20u
​Vrijdag: 8u – 21u
​Zaterdag: 8u – 20u
​Zondag: gesloten

Vanaf midden maart zal de winkel ook op zondagvoormiddag open zijn, van 9 tot 13u.