Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Nieuwe uitbater van Delhaize Heverlee verwelkomt klanten
Terug

Nieuwe uitbater van Delhaize Heverlee verwelkomt klanten

Heverlee, 9 juli 2024. Morgen, woensdag 10 juli, verwelkomt de nieuwe uitbater van Delhaize Heverlee zijn klanten. De opening als zelfstandige Delhaize supermarkt is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbater, de 82 medewerkers en de klanten van Delhaize in de regio.

Gemotiveerd team

Vanaf morgen staat Hans Van Brussel aan het roer van Delhaize Heverlee. Daarmee is hij niet aan zijn proefstuk toe. Zijn passie voor de retailsector begon al in 1996. Toen startte hij, samen met zijn broer Geert Van Brussel, hun eerste Delhaize supermarkt in Rotselaar. ​ Door de jaren heen breidde hij verder uit door de opstart van Delhaize Wezemaal, Lovenjoel en Tielt-Winge. De ervaring die Hans hiermee opdeed, gaven hem alleen nog maar meer ondernemingszin om ook de winkel in Heverlee over te nemen. ‘Ik wil Delhaize graag uitdrukkelijk bedanken voor de kans die ze ons geven. We kijken terug op een jarenlange mooie samenwerking met Delhaize die we graag ook hier in Heverlee willen doortrekken. Samen met mijn sterk en ervaren winkelteam sta ik vanaf morgen klaar om van Delhaize Heverlee een succesverhaal te maken”, aldus Van Brussel.

Nog betere klantenservice

Als nieuwe uitbater van de Delhaize in Heverlee zal Hans al van bij het begin enkele dingen aanpassen om zijn klanten nog beter van dienst te zijn. “Klanten die tijdens het winkelen op zoek zijn naar inspiratie, kwaliteit, nieuwigheden en gemak vinden in onze winkel absoluut hun gading. Zo zullen er tal van nieuwe producten in het assortiment opgenomen worden. Bovendien bieden we ook onze eigen smaakvolle en verse ‘Van Brussel’ traiteurgerechten aan.”

Delhaize Heverlee in cijfers:

  • 82 medewerkers
  • 2000 m² winkeloppervlakte
  • 15.000 producten
  • 6 kassa’s en 10 quick scans
  • 10% korting op meer dan 5000 producten met NutriScore A of B voor Superpluskaarthouders

Delhaize Collect

Ook nu de supermarkt uitgebaat wordt door zelfstandige eigenaars, kunnen klanten er terecht voor de Collect-service voor producten die ze bestellen op delhaize.be.

Een warm onthaal

Hans en het hele team zijn er helemaal klaar voor en kijken ernaar uit om vanaf morgen hun klanten te ontvangen. Voor de eerste 1000 klanten wordt bovendien een leuke verrassing voorzien.

Openingsuren

De openingsuren van Delhaize Heverlee blijven voorlopig onveranderd en zijn als volgt:

Maandag – donderdag: 8u – 20u
​Vrijdag: 8u – 21u
​Zaterdag: 8u – 20u
​Zondag: gesloten

Adres Delhaize Heverlee: Tervuursevest 19, 3001 Heverlee

Telefoonnummer : +3216239400


Sarah De Meester
Sarah De Meester External Communications Manager, Delhaize