Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Nieuwe uitbater van Delhaize Izegem verwelkomt klanten  
Terug
Organisationele veranderingen

Nieuwe uitbater van Delhaize Izegem verwelkomt klanten  

Izegem, 11 oktober 2023. Morgen, donderdag 12 oktober, verwelkomt de nieuwe uitbater van Delhaize Izegem zijn klanten. De opening als zelfstandige Delhaize supermarkt is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbater, de 48 medewerkers en de klanten van Delhaize in Izegem.  

Gemotiveerd team  

Vanaf morgen staat Bjorn Hongenae aan het roer van Delhaize Izegem. Zijn passie voor retail ontstond al een hele tijd geleden in AD Delhaize Koekelare, waar hij destijds werkte als gerant. De ervaring die hij opdeed bij verschillende andere retailers gaven hem de ‘goesting’ om ooit zelf een winkel uit te baten. “Ik merkte dat ik de kennis en vooral de drive bezit om zelf een winkel te runnen”, vertelt Bjorn. “Toen bleek dat de Delhaize supermarkt in Izegem overgenomen kon worden door een zelfstandige uitbater, heb ik mijn kans gewaagd”. In deze winkel liep hij ooit stage en de enthousiaste ploeg en het potentieel van de winkel zijn hem altijd bijgebleven. “Samen met mijn sterk en ervaren winkelteam sta ik vanaf morgen met heel veel ‘goeste’ klaar voor de Izegemnaar!”, besluit Bjorn.  

Ook de winkelmedewerkers zijn klaar voor het nieuwe hoofdstuk. “Een collega die je baas wordt is altijd even schrikken, maar al vanaf het eerste gesprek voelde ik dat het goed zat”, vertelt storemanager Peter Decanq. “Bjorn neemt ons mee in het verhaal en steekt zijn waardering niet onder stoelen of banken. Dat doet echt deugd. Het was altijd zijn droom om een eigen winkel te openen en van zijn droom maak ik nu eigenlijk ook mijn eigen droom: meedraaien in een succesvolle winkel met tevreden klanten”.  

Nog betere klantenservice 

Als nieuwe uitbater van de Delhaize in Izegem zal Bjorn al van bij het begin enkele dingen aanpassen om zijn klanten nog beter van dienst te zijn. “Al vanaf onze eerste openingsdag kunnen klanten genieten van een sterk uitgebreid aanbod van beenhouwerijproducten. Later dit jaar komt daar nog bij dat we onze kazen en charcuterie zelf zullen versnijden, iets dat veel klanten als een echte meerwaarde beschouwen”. Daarnaast wordt de winkel ook ‘Izegemser’ gemaakt, door nog meer in te zetten op de verkoop van lokale producten. Klanten die tijdens het winkelen op zoek zijn naar inspiratie, kwaliteit, nieuwigheden en gemak vinden in deze winkel absoluut hun gading.  

Delhaize Izegem in cijfers: 

  • 48 medewerkers 
  • 2062 m2 winkeloppervlakte 
  • 15.000 producten 
  • 6 kassa’s, 7 quick- en selfscans 
  • 10% korting op meer dan 5000 producten met NutriScore A of B voor Superpluskaarthouders 

Delhaize Collect 

Ook nu de supermarkt uitgebaat wordt door zelfstandige eigenaars, kunnen klanten er terecht voor de Collect-service. Producten besteld op delhaize.be kunnen dus nog steeds opgehaald worden in Delhaize Izegem.  

Openingsuren 

Delhaize Izegem bevindt zich in de Kortrijksestraat 272, 8870 Izegem. De openingsuren blijven voorlopig onveranderd en zijn als volgt: 

Maandag – donderdag: 8u – 20u  

Vrijdag: 8u – 21u  

Zaterdag: 8u – 20u  

Zondag: gesloten   

Vanaf 1 december zal de winkel ook op zondag geopend zijn.  

------------------------------ 

Noot voor de redactie:  

Om de opening zo vlot en efficiënt te laten verlopen, vragen we journalisten die dat willen op 12 oktober (morgen) om tussen 10u en 11u30 een bezoek te brengen aan de winkel. De nieuwe uitbater en de persdienst van Delhaize zullen enkel op dat moment de pers te woord kunnen staan.  

We vragen met aandrang om je komst op voorhand te bevestigen. Zo kan Delhaize zorgen voor een goede organisatie van het persmoment. Bedankt! 

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management