Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Nieuwe uitbater van Delhaize Keerbergen verwelkomt klanten
Terug

Nieuwe uitbater van Delhaize Keerbergen verwelkomt klanten

Keerbergen, 26 maart 2024 - Morgen, woensdag 27 maart, verwelkomt de nieuwe uitbater van Delhaize Keerbergen zijn klanten. De opening als zelfstandige Delhaize supermarkt is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbaters, de 73 medewerkers en de klanten van Delhaize in de regio.

Gemotiveerd team

Vanaf woensdag staat Didier Hynderick aan het roer van Delhaize Keerbergen. Didier heeft al lang een passie voor retail en werkte eerder al als winkeldirecteur bij Delhaize, maar ook als category manager en aankoper bij andere retailers. Met al die ervaring op zak, voelde Didier al een tijdje de energie om zelf een winkel uit te baten.

“Voor mij was een winkel overnemen echt gewoon een logische stap in mijn carrière”, legt Didier uit. “Toen bleek dat voor Delhaize supermarkten in regio Leuven een zelfstandige overnemer gezocht werd, heb ik mijn kans gegrepen”.

De winkelmedewerkers zijn ook klaar voor het nieuwe hoofdstuk.

“De voorbije maanden hebben onze medewerkers en onze klanten al kennisgemaakt met Didier. In die periode leerde hij de supermarkt en het assortiment grondig kennen. Het hele team kijkt er enthousiast naar uit om met Didier het succesverhaal van Delhaize Keerbergen verder te zetten”, vertelt Carlo Sonneville, de directeur van Delhaize Keerbergen.

Nog betere klantenservice

Als nieuwe uitbater van de Delhaize in Keerbergen zal Didier al van bij het begin enkele dingen aanpassen om zijn klanten nog beter van dienst te zijn.

“Al vanaf onze eerste openingsdag kunnen klanten genieten van een sterk uitgebreid aanbod van beenhouwerijproducten. En verder kunnen klanten genieten van ambachtelijk vers sinaas- en granaatappelsap van de persautomaat”, laat hij weten.

Daarnaast wordt de winkel ook ‘Keerbergser’ gemaakt, door nog meer in te zetten op de verkoop van lokale producten. Klanten die tijdens het winkelen op zoek zijn naar inspiratie, kwaliteit, nieuwigheden en gemak vinden in deze winkel absoluut hun gading.

Delhaize Keerbergen in cijfers:

  • 73 medewerkers
  • 2.283 m² winkeloppervlakte
  • 15.000 producten
  • 7 kassa’s, 7 self- en quickscans
  • 10% korting op meer dan 5.000 producten met NutriScore A of B voor Superpluskaarthouders

Delhaize Collect

Ook nu de supermarkt uitgebaat wordt door zelfstandige eigenaar, kunnen klanten er terecht voor de Collect-service. Producten besteld op delhaize.be kunnen dus nog steeds opgehaald worden in Delhaize Keerbergen.

Een warm onthaal

Didier en het hele team van de winkel zijn er helemaal klaar voor en kijken ernaar uit om vanaf morgen hun klanten te ontvangen.

Openingsuren

De openingsuren van Delhaize Keerbergen wijzigen, en zien er vanaf 27/03 als volgt uit:

Maandag – zaterdag: 8u – 20u
​Zondag: 8u – 18u

Gesloten op feestdagen

Adres Delhaize Keerbergen: Lindenstraat 1, 3140 Keerbergen

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management