Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Nieuwe uitbater van Delhaize Overijse verwelkomt klanten
Terug

Nieuwe uitbater van Delhaize Overijse verwelkomt klanten

Overijse, 23 januari 2024. Morgen, woensdag 24 januari, verwelkomt de nieuwe uitbater van Delhaize Overijse zijn klanten. De opening als zelfstandige Delhaize supermarkt is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbater, de 65 vaste medewerkers en de klanten van Delhaize in Overijse.

Enthousiaste ondernemers met gemotiveerd team

Dirk Pauwels staat vanaf morgen officieel aan het roer van Delhaize Overijse. Als geboren en getogen Overijsenaar heeft de winkel geen geheimen voor hem. “Al van kindsaf deed ik samen met mijn ouders onze wekelijkse boodschappen in deze winkel en ik ben er vrij zeker van dat toen het zaadje geplant werd. Ooit zou ik misschien wel mijn eigen winkel uitbaten!”, vertelt Dirk enthousiast. Dirk brengt heel wat Delhaize-ervaring met zich mee, onder andere dankzij het uitbaten van verschillende AD Delhaizes zoals die in Hoeilaart. "Het overnemen van een Delhaizewinkel is opnieuw een spannende stap, maar wel eentje waar ik ongelofelijk trots op ben. Ik ben ongelofelijk dankbaar voor de kans om in mijn eigen gemeente een winkel te mogen uitbaten en sta te popelen om met een team van echte klassebakken aan de slag te gaan!”, besluit Dirk.

Ook het team van Delhaize Overijse is er klaar voor. “De afgelopen weken maakten we kennis met Dirk en leerde hij ons en de supermarkt beter kennen”, vertelt een medewerker. “Er is een groot gevoel van vertrouwen, dat me enorm veel zin geeft om erin te vliegen. “De onzekerheid die vaak gepaard gaat met verandering, heeft ondertussen plaatsgemaakt voor een gevoel van vertrouwen en vooral veel zin in dit nieuwe hoofdstuk!”.

Nog betere winkelervaring

In de Delhaize van Overijse staat de klant en zijn beleving centraal en ligt de focus er op een uitgebreid aanbod. Klanten die – almaar meer – tijdens het winkelen op zoek zijn naar inspiratie, kwaliteit, nieuwigheden en gemak vinden hier absoluut hun gading. Uitbater Dirk is vast beraden om in de toekomst nog meer in te zetten op een goed gevulde winkel en te focussen op verse producten die het verschil maken. “We zullen onze klanten proberen positief te verrassen, want in elke afdeling zullen nieuwigheden te ontdekken zijn én we breiden ons assortiment uit”, vertelt hij. “Één van onze uithangborden wordt onze ambachtelijke beenhouwerij. We zullen zelfs samenwerken met een boerderij en zo in onze eigen runderen voorzien!”. Een andere nieuwigheid waar in de toekomst werk van gemaakt wordt is een eigen keuken in de winkel, om klanten te verwennen met eigen bereide gerechten.

Delhaize Overijse in cijfers:

  • 65 vaste medewerkers en 20 studenten
  • 2464 m2 winkeloppervlakte
  • > 18.000 producten
  • Bemand onthaal, 8 kassa’s, 8 quick- en selfscans
  • 10% korting op meer dan 5000 producten met NutriScore A of B voor Superpluskaarthouders

Dirk en zijn team zijn er klaar voor en kijken er naar uit om vanaf morgen hun klanten te mogen verwelkomen. “Elke klant die morgen langskomt leggen we extra in de watten. Iedere bezoeker trakteren we op een leuk welkomstgeschenkje!”, aldus Dirk.

Delhaize Overijse bevindt zich in de Brusselsesteenweg 399, 3090 Overijse.

De openingsuren blijven voorlopig dezelfde en zijn als volgt: 

 

Maandag t.e.m. donderdag: 8u – 20u
​Vrijdag: 8u – 21u
​Zaterdag: 8u – 20u
​Zondag: gesloten