Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Nieuwe uitbaters van Delhaize Bosuil verwelkomen klanten
Terug

Nieuwe uitbaters van Delhaize Bosuil verwelkomen klanten

Antwerpen, 8 april 2024. Morgen, dinsdag 9 april, heropent Delhaize Bosuil als zelfstandige Delhaize supermarkt. Die heropening is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbaters, alle medewerkers en de klanten van Delhaize in de regio.

Vanaf morgen start een nieuw tijdperk voor Delhaize Bosuil. Na de overname door zelfstandige uitbaters begint de Antwerpse supermarkt aan een nieuw hoofdstuk in haar geschiedenis. Tegelijk blijft voor Store Manager Gert Van Gastel en zijn team de belangrijkste aandacht natuurlijk gewoon naar de klanten gaan.

“We willen met het hele team van Delhaize Bosuil in de eerste plaats onze klanten dezelfde vertrouwde winkelomgeving blijven bieden”, legt Gert uit. “In de nieuwe context willen we daarnaast mikken op enkele aanpassingen die het comfort voor de klanten nog zullen vergroten. Dezelfde winkel dus, dezelfde mensen ook, maar we zorgen voor nog extra dienstverlening waar mogelijk.”

Vertrouwde team zorgt voor nog meer dienstverlening

De eerste resultaten van die aanpak zijn er al, want meteen vanaf de heropening als zelfstandige supermarkt verwelkomt Delhaize Bosuil zijn klanten ook op zondagvoormiddag. En op feestdagen zullen de deuren van de winkel voortaan ook de hele dag opengaan. Voeg daarbij nog dat klanten bij Delhaize Bosuil binnenkort verse charcuterie in een nieuwe toog met bediening zullen vinden, en het lijstje met vernieuwingen krijgt al aardig vorm. ​

Openingsuren

De openingsuren van Delhaize Bosuil wijzigen en zien er voortaan als volgt uit:

Maandag: 13u – 20u ​
​Dinsdag – zaterdag: 8u – 20u
​Zondag: 8u – 13u
​Feestdagen: 8u – 20u

 

Adres Delhaize Bosuil: Ter Heydelaan 235, 2100 Deurne

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management