Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Nieuwe uitbaters van Delhaize Brugge Sint-Kruis verwelkomen klanten
Terug

Nieuwe uitbaters van Delhaize Brugge Sint-Kruis verwelkomen klanten

Brugge, 5 december 2023. Morgen, woensdag 6 december, verwelkomen de nieuwe uitbaters van Delhaize Sint-Kruis in Brugge hun klanten. De opening als zelfstandige Delhaize supermarkt is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbaters, de 68 medewerkers en de klanten van Delhaize in Brugge.

Gemotiveerd team

Sylvie, Lode, Benoit en Maxime Lips staan vanaf morgen officieel aan het roer van Delhaize Sint-Kruis in Brugge. Het overnemen van de winkel is overduidelijk een familie-aangelegenheid: Sylvie en Benoit zijn broer en zus en Maxime is de zoon van Benoit. Allemaal zijn ze gepassioneerde ondernemers en gebeten door verse voedingsproducten. Daarnaast brengen vooral Sylvie en Benoit heel wat Delhaize-ervaring met zich mee. Beide ondernemers zijn al een hele tijd actief bij Delhaize, als uitbaters van de AD Delhaize in Heist en in Aalter. “Het is een spannende, nieuwe stap waar we allemaal veel zin in hebben”, vertelt Benoit. “Onze positieve ervaring met werken bij Delhaize heeft ervoor gezorgd dat we de sprong gewaagd hebben en we met veel vertrouwen en enthousiasme beginnen aan dit avontuur”.

Ook het team van Delhaize Sint-Kruis is er klaar voor. “De afgelopen weken maakten we kennis met Benoit, Sylvie, Lode en Maxime en leerden zij ons en de supermarkt kennen”, vertelt Wendy Sandyck, verantwoordelijke Service in Delhaize Sint-Kruis. “De onzekerheid die vaak gepaard gaat met verandering, heeft ondertussen plaatsgemaakt voor een gevoel van vertrouwen en vooral veel zin in dit nieuwe hoofdstuk!”.

Nog betere winkelervaring

In de Delhaize van Brugge Sint-Kruis staat de klant en zijn beleving centraal, de focus ligt er op een uitgebreid aanbod en service. Klanten die – almaar meer – tijdens het winkelen op zoek zijn naar inspiratie, kwaliteit, nieuwigheden en gemak vinden hier absoluut hun gading. De uitbaters zijn vastberaden om in de toekomst nog meer te focussen op vers in alle departementen. Ze zullen dan ook enkele veranderingen doorvoeren om hun klanten nog beter van dienst te zijn. In de beenhouwerij wordt bijvoorbeeld vrouwelijk rundsvlees ingevoerd en worden de traiteurgerechten uitgebreid met onder andere zelfbereide Thaise gerechten en producten van de lokale Italiaanse traiteur Cuccina per Tutti. Verder kunnen klanten genieten van ambachtelijke pannenkoeken, vers sinaas- en granaatappelsap van de persautomaat en wordt er ingespeeld op de beleving van de klant met tal van degustaties in de winkel. In het voorjaar van 2024 wordt de winkel nog uitgebreid met een Mr. Georges bedieningstoog, met een aanbod van lokale en zuiderse delicatessen (www.mrgeorges.be).

Delhaize Brugge Sint-Kruis in cijfers:

  • 68 medewerkers
  • 2333 m2 winkeloppervlakte
  • 15.000 producten ​
  • 8 kassa’s, 8 self- en quickscans
  • 10% korting op meer dan 5000 producten met NutriScore A of B voor Superpluskaarthouders

Sylvie, Lode, Benoit en Maxime zijn er klaar voor en kijken er naar uit om vanaf morgen, samen met het hele winkelteam, hun klanten te mogen verwelkomen. “We hebben iemand heel speciaal uitgenodigd op onze eerste openingsdag. Alle kindjes die morgen tussen 14u en 17u langskomen in de winkel krijgen een leuke verrassing van Sinterklaas!”, aldus Sylvie. ​

Delhaize Sint-Kruis bevindt zich in de Schaakstraat 100, 8310 Brugge.

De openingsuren blijven voorlopig dezelfde en zijn als volgt: 

 

Maandag t.e.m. donderdag: 8u – 20u
​Vrijdag: 8u – 21u
​Zaterdag: 8u – 20u
​Zondag: gesloten

Op 24 en 31 december is de winkel open van 8 tot 14u.

Vanaf januari 2024 kunnen klanten ook het hele jaar door op zon- en feestdagen terecht in de winkel, met uitzondering van Kerst- en nieuwjaarsdag.