Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Nieuwe uitbaters van Delhaize Dendermonde verwelkomen klanten
Terug

Nieuwe uitbaters van Delhaize Dendermonde verwelkomen klanten

Dendermonde, 20 maart 2024. Morgen, donderdag 21 maart, verwelkomen de nieuwe uitbaters van Delhaize Dendermonde hun klanten. De opening als zelfstandige Delhaize supermarkt is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbaters, de 60 medewerkers en de klanten van Delhaize in de regio.

Gemotiveerd team

Vanaf donderdag staan Sara Caudron en Dieter Debaveye aan het roer van Delhaize Dendermonde. Het ondernemerskoppel woont met hun drie kinderen in Buggenhout en voor allebei is retail in de streek intussen een ‘way of life’ geworden. Bij Dieter ontstond de passie al een hele tijd geleden toen hij aan de slag ging in AD Delhaize Lebbeke. Sinds hij zeven jaar geleden ook de AD Delhaize in Opwijk opende, groeide die passie alleen maar. Sara nam intussen acht jaar geleden de bekende kledingzaak ‘Touch’ in Lebbeke over van haar tante. In Dendermonde zijn ze al fors actief in het verenigingsleven (Sara bij ‘LC Dendermonde’ en Dieter bij ‘41-club’) en hun aandacht was dan ook meteen gewekt toen Delhaize daar op zoek ging naar een overnemer voor de supermarkt.

“Toen we hoorden dat Delhaize Dendermonde overgenomen kon worden, vonden we het meteen een perfect project om samen aan te pakken en hebben we onze kans gewaagd,” vertelt Dieter. “We hebben het geluk hier te kunnen werken met een ijzersterk en ervaren winkelteam, en vanaf morgen staan we met heel veel goesting klaar voor onze klanten!”

Nog betere klantenservice

Als nieuwe uitbaters van Delhaize Dendemonde voeren Sara en Dieter al van bij het begin enkele vernieuwingen in om de klanten nog beter van dienst te zijn.

“Al vanaf onze eerste openingsdag kunnen klanten genieten van een sterk uitgebreid aanbod beenhouwerijproducten, met de focus op vrouwelijk rundsvlees. Tegen het Pinsterweekend gaan we ook klaar zijn om onze kazen en charcuterie zelf te versnijden, en gaan we samenwerken met een lokale patisserieleverancier. Dat wordt voor klanten ook een hele meerwaarde”, geeft Sara aan. ​

Vanaf datzelfde Pinksterweekend gaat Delhaize Dendermonde bovendien ook op zondag open!

Delhaize Dendermonde in cijfers:

  • 60 medewerkers
  • 2.400 m² winkeloppervlakte
  • 15.000 producten
  • 6 kassa’s, 8 quick scans en 105 selfscans
  • 10% korting op meer dan 5.000 producten met NutriScore A of B voor Superpluskaarthouders

Delhaize Collect

Ook nu de supermarkt uitgebaat wordt door zelfstandige eigenaars, kunnen klanten er terecht voor de Collect-service. Producten besteld op delhaize.be kunnen dus nog steeds opgehaald worden in Delhaize Dendermonde.

Een warm onthaal

Sara, Dieter en het hele team van de winkel zijn er helemaal klaar voor en kijken ernaar uit om vanaf morgen hun klanten te ontvangen. “Alle klanten die we morgen over de vloer krijgen, zullen bijzonder verwend worden”, geven de uitbaters nog mee.

Openingsuren

De openingsuren van Delhaize Dendermonde blijven voorlopig nog als volgt:

Maandag – zaterdag : 8u – 20u
​Zondag: gesloten

Vanaf het Pinksterweekend gaat de winkel ook open op zondagvoormiddag, van 8u tot 12u.

Adres Delhaize Dendermonde: Heirbaan 159, 9200 Dendermonde

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management