Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Nieuwe uitbaters van Delhaize Geel verwelkomen klanten
Terug

Nieuwe uitbaters van Delhaize Geel verwelkomen klanten

Geel, 26 februari 2024. Morgen, dinsdag 27 februari, verwelkomen de nieuwe uitbaters van Delhaize Geel hun klanten. De opening als zelfstandige Delhaize supermarkt is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbaters, de 35 medewerkers en de klanten van Delhaize in de regio.

Gemotiveerd team

Julie De Pelsmaeker en Brent D’Haese staan vanaf morgen officieel aan het roer van Delhaize Geel.

“Ondernemerschap zit in onze genen”, vertelt Julie. “We zijn jong, enthousiast én gepassioneerd door verse voeding. Alles wat nodig is om van dit avontuur een succes te maken!”.
“Een ander belangrijk element is natuurlijk het team”, vult Brent aan. “We zien hen echt als het goud van de winkel. Zonder hun talent en ervaring zou de winkel nog niet half zoveel waard zijn. Toen we onszelf voorstelden, voelde we echt een klik met deze mensen en het ziet ernaar uit dat de medewerkers – net als wij trouwens – héél veel zin hebben in dit nieuwe hoofdstuk”.
En ook het team van Delhaize Geel is er klaar voor.
​“De afgelopen weken maakten we kennis met Julie en Brent en leerden zij ons en de supermarkt kennen”, vertelt Dirk Gilis, directeur van Delhaize Geel . “De onzekerheid die vaak gepaard gaat met verandering, heeft intussen plaatsgemaakt voor een gevoel van vertrouwen en vooral veel zin in dit nieuwe tijdperk voor onze winkel!”.

Nog betere klantenservice

Als nieuwe uitbaters van Delhaize Geel zullen Brent en Julie al van bij het begin enkele dingen aanpassen om hun klanten nog beter van dienst te zijn.

“We starten enkele dagen na opening al met een charcuterietoog in eigen bediening waar klanten kunnen genieten van vers gesneden kazen, lekker beleg en huisbereide salades. Het assortiment groenten en fruit wordt uitgebreid met enkele specialiteiten en een eigen sinaasappelpers. Bovendien zal de bakkerij verder groeien met zelf gerezen pistolets en stokbroden voor dat gezellige ‘warme bakker’-gevoel”, legt Julie enthousiast uit. “Het aanbod van onze eigen beenhouwerij en visatelier breidt uit, met huisbereide gerechten. En tot slot willen we de winkel nog méér ‘van Geel’ maken, door in te zetten op de verkoop van lokale producten. Klanten die tijdens het winkelen op zoek zijn naar inspiratie, kwaliteit, nieuwigheden en gemak vinden in deze winkel absoluut hun gading.”

Delhaize Geel in cijfers:

  • 35 medewerkers
  • 2.009 m² winkeloppervlakte
  • 15.000 producten
  • 6 kassa’s, 6 quickscans en 80 selfscans
  • 10% korting op meer dan 5000 producten met NutriScore A of B voor Superpluskaarthouders

Delhaize Collect

Ook nu de supermarkt uitgebaat wordt door zelfstandige eigenaars, kunnen klanten er terecht voor de Collect-service.

Een warm onthaal

Julie en Brent en het hele team van de winkel zijn er helemaal klaar voor en kijken ernaar uit om vanaf morgen hun klanten te ontvangen. “Alle klanten die we morgen over de vloer krijgen, zullen bijzonder verwend worden met een extra gezonde attentie”, verklaart de uitbater.

Openingsuren

De openingsuren van Delhaize Geel evolueren.
​Bij de opening zien ze er nog als volgt uit:

  • Maandag – zaterdag: 8u – 20u
  • Zondag: gesloten

Vanaf het paasweekend wijzigen de vaste openingsuren:

  • Maandag: 13u-20u
  • Dinsdag- zaterdag: 8-20u
  • Zondag en feestdagen: 8u-13u

 

Adres Delhaize Geel: Antwerpseweg 76, 2440 Geel

 

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management