Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Nieuwe uitbaters van Delhaize Haacht verwelkomen klanten
Terug

Nieuwe uitbaters van Delhaize Haacht verwelkomen klanten

100ste Delhaize supermarkt rondt overstap naar zelfstandige uitbating af

Haacht, 25 juni 2024. Morgen, woensdag 26 juni, verwelkomen de nieuwe uitbaters van Delhaize Haacht hun klanten. De opening als zelfstandige Delhaize supermarkt is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbaters, de 40 medewerkers en de klanten van Delhaize in de regio. Bovendien is het ook een symbolische heropening, want met Delhaize Haacht zijn nu precies 100 van de 128 winkels die Delhaize vorig jaar aankondigde, overgedragen aan een zelfstandige uitbater. ​

Gemotiveerd team

Vanaf morgen staan Ceren Bayrak en Saban Balkan aan het roer van Delhaize Haacht. Voor het koppel gaat daarmee een droom in vervulling, want al jarenlang koesterden ze het idee om samen een winkel uit te baten. Voor de jonge, gedreven Saban wordt dat een heel nieuwe uitdaging, maar hij kan rekenen op de solide retailervaring van Ceren. Zij werkte namelijk al tien jaar lang als verantwoordelijke gerante in de Vilvoordse winkel van haar broer Erhan (die intussen ook Delhaize Melsbroek onder zijn vleugels nam), en deed dat met zoveel enthousiasme dat een eigen winkel uitbaten altijd in de sterren stond geschreven.

“Nu is het eindelijk aan ons! Met onze eigen supermarkt!” vertelt Ceren stralend van geluk. “Wat een toeval dat wij samen met Delhaize net die kaap van 100 overgenomen winkels kunnen ronden, maar nog veel belangrijker voor ons is dat we morgen met ons sterke, ervaren team hier kunnen starten!”

Aan het hoofd van dat ervaren team staat de vertrouwde Store Manager van Delhaize Haacht, Daniel Mellaerts. En ook hij kijkt met veel zin uit naar het nieuwe hoofdstuk in het bestaan van de winkel.

“Van zodra we kennismaakten met Ceren straalde haar enthousiasme en kennis van zaken echt van haar af”, zegt Daniel. “Zij en haar echtgenoot Saban lieten ook meteen blijken dat ze graag en vakkundig omgaan met mensen. Dat heeft de voorbije weken tot mooie kennismakingsmomenten met al het personeel geleid, en we kijken nu vol verwachting uit naar de successen die we samen kunnen boeken met onze geliefde winkel.” ​

Nog betere klantenservice

Als nieuwe uitbaters van Delhaize Haacht zullen Ceren en Saban geleidelijk aan enkele zaken aanpassen om hun klanten nog beter van dienst te zijn. Daarbij willen ze nadrukkelijk de focus leggen op extra lokale producten.

“We willen onze Delhaize gewoon nog méér ‘van Haacht’ maken”, geeft Ceren aan. “Klanten gaan in hun vertrouwde supermarkt op zoek naar inspiratie, kwaliteit en nieuwigheden. Wij willen er heel graag voor zorgen dat ze voor al die zaken hun gading vinden in Delhaize Haacht.” ​

Delhaize Haacht in cijfers:

  • 40 medewerkers
  • 1.800 m² winkeloppervlakte
  • 15.000 producten
  • 4 kassa’s, 8 quick scans en 2 selfscans
  • 10% korting op meer dan 5.000 producten met NutriScore A of B voor Superpluskaarthouders

Delhaize Collect

Ook nu de supermarkt uitgebaat wordt door zelfstandige eigenaars, kunnen klanten er terecht voor de Collect-service voor producten die ze bestellen op delhaize.be.

Een warm onthaal

Ceren, Saban en het hele team van de winkel zijn er helemaal klaar voor en kijken ernaar uit om vanaf morgen hun klanten te ontvangen. “Alle klanten die we morgen over de vloer krijgen, zullen bijzonder verwend worden met een welkomstgeschenkje”, besluiten de uitbaters.

Openingsuren

De openingsuren van Delhaize Haacht blijven voorlopig onveranderd en zijn als volgt:

Maandag – donderdag: 8u – 20u
​Vrijdag: 8u – 21u
​Zaterdag: 8u – 20u
​Zondag: gesloten

 

Adres Delhaize Haacht: Markt 1, 3150 Haacht

Telefoonnummer : +3216250843

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management