Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Nieuwe uitbaters van Delhaize Lokeren verwelkomen klanten
Terug

Nieuwe uitbaters van Delhaize Lokeren verwelkomen klanten

Lokeren, 12 maart 2024 - Morgen, woensdag 13 maart, verwelkomt de nieuwe uitbater van Delhaize Lokeren zijn klanten. De opening als zelfstandige Delhaize supermarkt is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbaters, de 47 medewerkers en de klanten van Delhaize in de regio.

Gemotiveerd team

Vanaf woensdag 13 maart 2024 staan Mathew Verbruggen en Charlotte Plouvier aan het roer van Delhaize Lokeren.

Mathew kreeg de passie voor het ondernemerschap mee van zijn grootouders. Die hadden een bloeiende handelszaak en specialiseerden in sanitair en verwarming. De jonge Mathew vond er meteen al inspiratie voor zijn toekomstige carrière. Later hielp hij nog mee in de schoenenwinkel van zijn moeder en na zijn studies was de keuze voor de retail snel gemaakt.

In de Delhaize-supermarkten van Kortrijk Sint Rochus en Oudenaarde ging Mathew aan de slag als store manager. Hij deed er waardevolle ervaring op én kreeg er diepe waardering voor Delhaize en haar klanten. Combineer die passie voor het merk met een diepe band met de stad Lokeren (Mathew liep er school, zijn vader was er profvoetballer én zijn familie is er nog altijd nauw betrokken bij lokale initiatieven), en de volgende stap was snel gezet.

“Toen ik de kans kreeg om Delhaize Lokeren te gaan runnen, voelde ik gewoon dat het goed zat”, vertelt Mathew. “Lokeren is mijn thuis, altijd geweest, en ik ben echt vastberaden om hier bij te dragen aan de bloei van de lokale economie en het welzijn van onze gemeenschap.”

Nog betere klantenservice

Als nieuwe uitbater heeft Mathew meteen al enkele ideeën om zijn klanten nog beter van dienst te zijn.

“Meteen bij de opening kunnen klanten al genieten van een sterk uitgebreid aanbod van beenhouwerijproducten”, vertelt hij. “Vanaf april gaan we onze kazen en charcuterie ook zelf versnijden, iets wat veel mensen als een echte meerwaarde zien”.

In een later stadium plannen Mathew en Charlotte ook nog een sushistand en de geleidelijke uitbreiding van het bakkerij- en beenhouwerij-assortiment. De winkel wordt bovendien nog wat ‘Lokerser’ door extra in te zetten op de verkoop van lokale producten. En – hoe kan het ook anders met zo’n sportieve familie-achtergrond – ook op gezonde snacks voor sporters wil Mathew bijzonder inzetten.

Delhaize Lokeren in cijfers:

  • 47 medewerkers
  • 2.300 m² winkeloppervlakte
  • 18.000 producten
  • 10% korting op meer dan 5.000 producten met NutriScore A of B voor Superpluskaarthouders

Delhaize Collect

Ook nu de supermarkt uitgebaat wordt door zelfstandige eigenaars, kunnen klanten er terecht voor de Collect-service.

Een warm onthaal

Mathew, Charlotte en het hele team van de winkel zijn er helemaal klaar voor en zijn blij om vanaf morgen hun klanten te ontvangen. “Iedereen die morgen langskomt, wordt bijzonder verwend met iets lekkers om te drinken of te smullen, aangepast aan het moment van de dag”, besluiten de uitbaters.

Openingsuren

De openingsuren van Delhaize Lokeren veranderen licht op vrijdag, en zien er voortaan als volgt uit:

  • Maandag – zaterdag: 8u – 20u
  • Zondag: gesloten

Adres Delhaize Lokeren: Oeverstraat 2, 9160 Lokeren – inrit via Dijkstraat

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management