Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Nieuwe uitbaters van Delhaize Mutsaard verwelkomen klanten
Terug

Nieuwe uitbaters van Delhaize Mutsaard verwelkomen klanten

Laken, 17 oktober 2023. Morgen, woensdag 18 oktober, verwelkomt de nieuwe uitbater van Delhaize Mutsaard zijn klanten. De opening als zelfstandige Delhaize supermarkt is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbater, de medewerkers en de klanten van Delhaize in Laken.

Gemotiveerd team

Farid El Kadri – die in 2003 zijn loopbaan bij Delhaize is begonnen. In 2013 werd hij eigenaar van zijn eerste aangesloten winkel, Proxy Delhaize “Barrière Saint-Gilles’. In 2016 nam hij Proxy Saint-Guidon over. In 2020 opende hij Proxy Riva in een wijk in volle groei. Nu staat hij aan het hoofd van Delhaize Mutsaard in Laken. “Ik ben zeer enthousiast over deze overname” verklaart de uitbater. We kijken uit naar dit nieuwe hoofdstuk van onze Delhaize-geschiedenis en kunnen niet wachten om samen te werken met het getalenteerde team van de Delhaize-supermarkt”, besluit Farid.

En ook het team van Delhaize Mutsaard is er klaar voor. “De afgelopen weken maakten we kennis met Farid en leerde hij ons en de supermarkt kennen”, vertelt Pascale, medewerkster van Delhaize Mutsaard. “Na 30 jaar dienst, sinds mijn negentiende, was de aankondiging een grote schok. Na enkele dagen nadenken besefte ik dat het een verstandige keuze was voor het voortbestaan van de groep en voor mijn job. Ik ben benieuwd hoe Delhaize Mutsaard zal evolueren, wat de klant is altijd onze allergrootste prioriteit geweest. Ik ben ervan overtuigd dat de nieuwe franchisenemer zal doen wat hij kan voor een mooie toekomst.”

Nog betere klantenservice

Delhaize Mutsaard is gebouwd volgens een nieuw winkelconcept waarbij de nadruk op vlotheid en efficiëntie, innovatie en inspiratie ligt. In deze supermarkt staan de klanten en hun ervaring dus centraal; het assortiment en convenience komen voor alles. Klanten die inspiratie, kwaliteit, nieuwigheden en gemak zoeken bij het boodschappen doen, en dat zijn er steeds meer, vinden er zeker hun gading.

Delhaize Mutsaard in cijfers:

  • 71 medewerkers
  • 2000 m2 winkeloppervlakte
  • 15 000 producten
  • 6 kassa’s, 6 quick-scans
  • 10% korting op meer dan 5000 producten met Nutri-Score A of B voor Superplus-kaarthouders.

Delhaize Collect

Ook nu de supermarkt uitgebaat wordt door zelfstandige eigenaars, kunnen klanten er terecht voor de Collect-service. Producten besteld op delhaize.be kunnen dus nog steeds opgehaald worden in Delhaize Mutsaard.

Openingsuren

Farid El Kadri en zijn team zijn er helemaal klaar voor en kijken ernaar uit om vanaf morgen hun klanten te ontvangen. “Alle klanten die we morgen over de vloer krijgen, zullen bijzonder verwend worden. Alle bezoekers krijgen een welkomstgeschenk”, verklaart de uitbater.

Delhaize Mutsaard bevindt zich in de Brieslaan 15, 1020 Laken. De winkel zal op de volgende tijdstippen geopend zijn: van maandag tot zaterdag van 08u tot 20u en tot 21u op vrijdag. Delhaize Mutsaard zal vanaf 1 december ook op zondag de deuren openen van 7u30 tot 20u.

------------------------------

Noot voor de redactie:

Wij organiseren een kennismakingsmoment in de winkel voor journalisten die even met de nieuwe eigenaars wensen te spreken. Dit zal doorgaan op de openingsdag (woensdag 18 oktober) tussen 10u en 11u30.


Karima Ghozzi
Karima Ghozzi External Communications Manager
Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management