Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Nieuwe uitbaters van Delhaize Neerpelt verwelkomen klanten
Terug

Nieuwe uitbaters van Delhaize Neerpelt verwelkomen klanten

Neerpelt, 24 juni 2024. Morgen, dinsdag 25 juni, verwelkomen de nieuwe uitbaters van Delhaize Neerpelt hun klanten. De opening als zelfstandige Delhaize supermarkt is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbaters, de 53 medewerkers en de klanten van Delhaize in de regio.

Gemotiveerd team

Vanaf morgen start een nieuw tijdperk voor Delhaize Neerpelt. Na de overname door zelfstandige uitbaters begint de Limburgse supermarkt aan een nieuw hoofdstuk in haar rijke geschiedenis. Tegelijk blijft voor Store Manager Steven Souveryns en zijn team de belangrijkste aandacht natuurlijk gewoon naar de klanten gaan.

Het hele team van Delhaize Neerpelt wil die klanten in de eerste plaats een geweldige winkelervaring bieden. In de nieuwe context ontstaan er veel meer mogelijkheden om in te spelen op hun noden en wensen. Delhaize Neerpelt zal vertrouwd aanvoelen, en tegelijk ook als nieuw!

Nog betere klantenservice

Geleidelijk aan zal Delhaize Neerpelt na de heropening enkele vernieuwingen doorvoeren die de winkelbeleving van de klanten nog gaan verbeteren. Daarvoor wordt in de eerste plaats uitgekeken naar nog meer samenwerking met lokale leveranciers en een uitgebreider assortiment in de bakkerij, beenhouwerij en bereide maaltijden. Maand na maand is het de bedoeling om Delhaize Neerpelt een nog unieker karakter te geven.

Delhaize Neerpelt in cijfers:

  • 53 medewerkers
  • 15.000 producten
  • 5 kassa’s, 6 quick scans
  • 10% korting op meer dan 5.000 producten met NutriScore A of B voor Superpluskaarthouders

Delhaize Collect

Ook nu de supermarkt uitgebaat wordt door zelfstandige eigenaars, kunnen klanten er terecht voor de Collect-service voor producten die ze bestellen op delhaize.be.

Openingsuren

De openingsuren van Delhaize Neerpelt wijzigen en zien er vanaf de heropening als volgt uit:

Maandag: 8u – 20u
​Dinsdag: gesloten
​Woensdag-zondag: 8u – 20u
​Feestdagen: 8u – 20u

Adres Delhaize Neerpelt: Kempenplein 1, 3910 Pelt

Telefoonnummer : +3211641573

 

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management