Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Nieuwe uitbaters van Delhaize Oostende Sea'rena verwelkomen klanten
Terug

Nieuwe uitbaters van Delhaize Oostende Sea'rena verwelkomen klanten

Oostende, 11 juni 2024 - Morgen, woensdag 12 juni, start voor Delhaize Oostende Sea’rena een heel nieuw hoofdstuk als zelfstandige supermarkt met nieuwe uitbaters. De (her-)opening is een belangrijk moment voor het volledige team van medewerkers en de klanten van Delhaize in de regio.

Gemotiveerd team

Als eerste van de beide Oostendse supermarkten van de retailer start Delhaize Oostende Sea’rena morgen aan een tweede leven als zelfstandige supermarkt (Delhaize Oostende Hazegras voert diezelfde conversie na de zomer door). Voor de nieuwe uitbaters is het een verhaal van vernieuwing… maar zeker ook van voortbouwen op sterke fundamenten.

“Het volledige team van de winkel blijft gewoon aan boord, we blijven op onze ijzersterke centrale locatie en we verwelkomen onze klanten na de heropening op dezelfde uren”, zo luidt het. “Met zoveel ervaring en zo’n gemotiveerd team in huis, wilden we vooral verder bouwen op de sterke troeven die Delhaize Oostende Sea’rena altijd al had. Al staat dat natuurlijk niet in de weg dat we hier en daar andere accenten zullen leggen.”

Vers en lokaal, met warme West-Vlaamse gastvrijheid

Die nieuwe accenten ziet het team in de eerste plaats in verse en lokale producten, en daar willen ze meteen vanaf de heropening werk van maken.

“Klanten verwachten van een supermarkt vandaag niet alleen een vlotte winkelervaring, maar ze gaan er ook op zoek naar inspiratie en nieuwigheden”, legt de store manager uit. “Naar die nieuwigheden gaan wij voor hen op zoek, en we geven daarbij extra aandacht aan lokale, kwaliteitsvolle producten.”

Voeg bij die aanpak nog die échte, West-Vlaamse gastvrijheid waarbij elke klant met de glimlach wordt ontvangen, en Delhaize Oostende Sea’rena is helemaal klaar om het nieuwe hoofdstuk in te zetten. Om dat extra in de verf te zetten, worden de eerste bezoekers morgen trouwens ook extra verwend met een leuk welkomstgeschenkje! ​

Openingsuren

De openingsuren van Delhaize Oostende Sea’rena blijven voorlopig onveranderd en zijn als volgt:

Maandag – donderdag: 8u – 20u
​Vrijdag: 8u – 21u
​Zaterdag: 8u – 20u
​Zondag: gesloten

Adres Delhaize Oostende Sea’rena: Northlaan 13, 8400 Oostende

Telefoonnummer : +3259506841

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management