Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Nieuwe uitbaters van Delhaize Roeselare verwelkomen klanten
Terug

Nieuwe uitbaters van Delhaize Roeselare verwelkomen klanten

Roeselare, 19 juni 2024. Morgen, donderdag 20 juni, verwelkomen de nieuwe uitbaters van Delhaize Roeselare hun klanten. De opening als zelfstandige Delhaize supermarkt is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbaters, de 58 medewerkers en de klanten van Delhaize in de regio.

Sterk team als fundament

Vanaf morgen staan Tijs Beernaert en Michèle Devos aan het roer van Delhaize Roeselare. Als nieuwe uitbaters willen ze in eerste instantie vooral verder bouwen op de uitstekende reputatie die de winkel dankt aan zijn ijzersterk team.

“De volledige ploeg blijft aan boord en heeft er volop zin in om samen met ons het nieuwe hoofdstuk van de winkel te beginnen schrijven”, vertelt Tijs. “Dat we meteen zoveel ervaring in huis hebben, vinden we een echte troef en we gaan in deze eerste fase vooral verder bouwen op die sterke fundamenten.”

Ook voor het aanbod dat in de rekken ligt, voorzien Tijs en Michèle een soortgelijke aanpak: voortbouwen op een heel gezonde basis met een eigen, persoonlijke toets.

“Klanten verwachten – terecht overigens – prima service én een inspirerend aanbod waarin ze regelmatig nieuwe dingen kunnen ontdekken”, legt Michèle uit. “We gaan onze focus dan ook in de eerste plaats richten op die perfecte winkelbeleving, en ook op verse en lokale specialiteiten.” ​

Warm welkom

Aan de puur praktische kant voorzien Tijs en Michèle geen al te ingrijpende wijzigingen bij de heropening. Een minieme aanpassing van de openingsuren op vrijdag is het enige wat verandert. Delhaize Roeselare blijft ook beschikken over de ruime parking voor meer dan 240 auto’s waar sinds kort ook zes snellaadpunten zijn geïnstalleerd: handig voor wie tijdens het winkelen extra stroom in zijn elektrische auto wil voorzien.

“We zijn er helemaal klaar voor en kijken er nu echt naar uit om vanaf donderdag iedereen in de winkel een warm welkom te heten. Voor die bezoekers op de eerste dag voorzien we ook met veel plezier een kleine attentie”, besluiten de uitbaters met de glimlach.

Openingsuren

De openingsuren van Delhaize Roeselare wijzigen enkel op vrijdagavond, en zien er bij de heropening als volgt uit:

Maandag – zaterdag: 8u – 20u
​Zondag: gesloten

 

Adres Delhaize Roeselare: Westlaan 187, 8800 Roeselare

Telefoonnummer : +3251206401

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management