Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Nieuwe uitbaters van Delhaize Wondelgem verwelkomen klanten
Terug

Nieuwe uitbaters van Delhaize Wondelgem verwelkomen klanten

Gent/Wondelgem, 6 december 2023. Morgen, donderdag 7 december, verwelkomen de nieuwe uitbaters van Delhaize Wondelgem bij Gent hun klanten. De opening als zelfstandige Delhaize supermarkt is een belangrijk moment voor de nieuwe uitbaters, de 73 medewerkers en de klanten van Delhaize in Wondelgem.

Enthousiaste ondernemers met gemotiveerd team

Mathias Clarysse en Stéphanie De Fruyt staan vanaf morgen officieel aan het roer van Delhaize Wondelgem. Als kinderen van ouders die als zelfstandigen werken, kreeg het koppel hun zin voor ondernemen met de paplepel ingegeven. Daarnaast brengen ze ook heel wat Delhaize-ervaring met zich mee. “Als je alles samentelt hebben we al meer dan 20 jaar ervaring met werken voor Delhaize”, vertelt Mathias. “Mijn vrouw Stéphanie heeft in verschillende supermarkten gewerkt als adjunct directeur en was daarnaast een tijd lang actief als store trainer en product expert. Ikzelf heb het grootste deel van mijn carrière gewerkt als winkel- en regiodirecteur”. Het overnemen van hun eigen winkel is voor Mathias en Stéphanie een spannende stap, maar wel eentje waar ze al lang van droomden - gezien hun achtergrond afgelegde professionele traject.

Ook het team van Delhaize Wondelgem is er klaar voor. “De afgelopen weken maakten we kennis met Mathias en Stéphanie en leerden zij ons en de supermarkt beter kennen”, vertelt Kurt Van Wassenhove, chef Beenhouwerij. “Er is een groot gevoel van vertrouwen, dat me enorm veel zin geeft om erin te vliegen. Ik kijk er echt naar uit om mijn expertise – samen met mijn team – ten dienste te stellen van de klanten. Mathias en Stéphanie zijn een echt ondernemersduo met een passie voor verse en kwaliteitsvolle voedingsproducten dus wat mij betreft kan dit alleen maar een succes worden!”.

Nog betere winkelervaring

In de Delhaize van Wondelgem, die 2 jaar geleden vernieuwd werd, staat de klant en zijn beleving centraal en ligt de focus er op een uitgebreid aanbod. Klanten die – almaar meer – tijdens het winkelen op zoek zijn naar inspiratie, kwaliteit, nieuwigheden en gemak vinden hier absoluut hun gading. Uitbaters Mathias en Stéphanie zijn vastberaden om in de toekomst nog meer in te zetten op een goed gevulde winkel en te focussen op verse producten die het verschil maken. “We zullen onze klanten proberen positief te verrassen, want in elke afdeling zullen nieuwigheden te ontdekken zijn én we breiden ons assortiment uit”, vertelt Mathias. Enkele voorbeelden zijn een uitbreiding van het assortiment in de bakkerij met een grotere keuze aan koffiekoeken en broden, een sterk uitgebreid bloemenassortiment dat gepresenteerd wordt in de ‘bloemenmarkt’, nieuwe huisbereide producten in de beenhouwerij, een nieuw assortiment snoep, heerlijke garnaalkrokketten van het welbefaamde ’t Werftje,...

Delhaize Wondelgem in cijfers:

  • 73 medewerkers
  • 2457 m2 winkeloppervlakte
  • > 18.000 producten
  • Bemand onthaal, 7 kassa’s, 8 quick- en selfscans
  • 10% korting op meer dan 5000 producten met NutriScore A of B voor Superpluskaarthouders

Mathias, Stéphanie en hun team zijn er klaar voor en kijken ernaar uit om vanaf morgen hun klanten te mogen verwelkomen. “Elke klant die morgen langskomt leggen we extra in de watten. Iedere bezoeker trakteren we op een leuk welkomstgeschenkje!”, aldus Stéphanie.

Delhaize Wondelgem bevindt zich in de Botestraat 14, 9032 Gent.

De openingsuren blijven voorlopig dezelfde en zijn als volgt: 

Maandag t.e.m. donderdag: 8u – 20u
​Vrijdag: 8u – 21u
​Zaterdag: 8u – 20u
​Zondag: geslote

Vanaf begin volgend jaar zal Delhaize Wondelgem ook open zijn op zondag en streven de uitbaters naar duidelijke openingsuren voor de klanten: de winkel zal elke dag open zijn van 8u tot 20u (dus ook op zondag). Op feestdagen zijn ze open van 8u tot 12u.