Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Delhaize Supermarkt Aalst wordt volledig vernieuwd
Terug
Winkelrenovaties

Delhaize Supermarkt Aalst wordt volledig vernieuwd

Modernste Delhaize winkel komt in Aalst

 

Story image

Aalst – Delhaize heeft de officiële vergunning gekregen om vanaf februari 2020 een volledig nieuwe supermarkt te bouwen op de huidige locatie in de Parklaan. De oude winkel wordt volledig afgebroken en in de plaats komt de meest moderne Delhaize supermarkt van het land. De heropening van deze nieuwe winkel is voorzien voor begin 2021. Delhaize heeft de intentie om gedurende de werken een tijdelijke Delhaize te voorzien op de bestaande parking. Dit project vertegenwoordigt een investering van 10 miljoen euro.

Heuglijk nieuws voor de klanten van Delhaize Supermarkt Aalst – vanaf begin 2021 zullen zij hun boodschappen kunnen doen in de meest moderne Delhaize supermarkt van het land. Delhaize zit al sinds 1978 in het gebouw op de huidige locatie en een vernieuwing drong zich op. De vergunning voor het project werd vandaag goedgekeurd door de stad Aalst. Hiermee kan Delhaize bevestigen dat ze vanaf februari 2020 zal starten met de bouw van een gloednieuwe winkel die het beste zal voorstellen wat Delhaize te bieden heeft. Niet alleen zal de klant een unieke winkelervaring krijgen maar het gebouw zal ook beantwoorden aan de meest moderne duurzame technieken en technologieën. Zo zal er ondermeer 1 hoofdingang komen en wordt er optimaal gebruik gemaakt van natuurlijk daglicht om de winkel te verlichten. De verkoopsoppervlakte wordt met 100 m² uitgebreid tot meer dan 2240 m². Ook de parking wordt onderhanden genomen en zal uitgebreid worden tot 170 plaatsen waarvan 113 overdekt. Er wordt ook extra ruimte voorzien voor fietsenstallingen.

Schepen van Ruimtelijke ordening, Caroline Verdoodt bevestigt : “De nieuwe supermarkt is kwalitatief en ruimtelijk een verbetering ten opzichte van de huidige bebouwing en zal bestaan uit 4 bouwlagen met half-ondergrondse parking met voldoende stallingen voor fietsen en winkelkarren en heel wat groenvoorzieningen.”

Klanten kunnen hun boodschappen blijven doen in hun vertrouwde winkel tot en met eind februari 2020. Van zodra de afbraak start heeft Delhaize de ambitie om een tijdelijke winkel te openen voor haar klanten. Het bekomen van die specifieke vergunning is in voorbereiding. Op die manier kunnen klanten hun boodschappen blijven doen op deze locatie en kunnen de medewerkers ook hier aan de slag blijven en moeten ze zich niet verplaatsen.

Delhaize Le Lion / De Leeuw

In januari 2020 telt het netwerk van Delhaize Le Lion/De Leeuw maar liefst 800 winkels. Met de verschillende winkelformules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop& Go en Fresh Atelier) in België en Luxemburg kan er een unieke winkelervaring en een hoogstaande dienstverlening worden aangeboden. Klanten kunnen ook online winkelen via www.delhaize.be en hun producten afhalen bij de ophaalpunten of thuis laten bezorgen. Delhaize biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 20.000 kwaliteitsproducten aan. Dankzij zijn 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No Gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klanten voldoen. Delhaize, dat in 2019 een omzet behaalde van meer dan 5 miljard euro en een marktaandeel van 24,1%* had in België, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een internationale distributiegroep die actief is in 11 landen met ongeveer 372.000 werknemers. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6 700 winkels, waar wekelijks bijna 50 miljoen klanten hun boodschappen doen. *Bron AC Nielsen 

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Contact

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management