Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Uitbreiding van bol.com afhaalpunten in Delhaizewinkels naar heel Vlaanderen
Terug
Betere toekomst

Uitbreiding van bol.com afhaalpunten in Delhaizewinkels naar heel Vlaanderen

Brussel – Delhaize en bol.com kondigen vandaag een nog nauwere samenwerking aan. Niet alleen is er een uitbreiding voorzien van bol.com afhaalpunten bij Delhaizewinkels naar heel Vlaanderen. Midden augustus start er ook een eerste commerciële samenwerking tussen Delhaize en bol.com in het kader van de “Terug-naar-school”-periode.

Story image

Eerste commerciële samenwerking Delhaize – bol.com.

Delhaize en bol.com maken sinds een tijdje deel uit van dezelfde Ahold Delhaize-familie. Deze band leidt nu ook tot een eerste commerciële samenwerking en dit in het kader van de “Terug-naar-school”-periode. Concreet vindt er een gezamenlijke online actie plaats van 14 augustus tot en met 31 augustus.

Bij Delhaize krijgen klanten van Delhaize.be (online boodschappen) bij besteding van minimum €75 een digitale bol.com cadeaukaart van €10. Er worden maximaal 10.000 cadeaukaarten verdeeld, dus op is op. Andersom geeft bol.com Belgische klanten die in het “Terug-naar-school”-assortiment (schoolgerief, boekentassen,…) minimaal voor €75 besteden, een digitale vouchercode die €10 korting geeft op boodschappen op Delhaize.be (dus ook online). De cadeaukaarten, zowel die van Delhaize als die van bol.com, worden na afloop van de periode begin september via mail verstuurd naar de eerste 10.000 klanten. Ook in de aanloop naar Sinterklaas en Kerstmis staat een samenwerking gepland. Bol.com introduceert dit najaar een boek vol met speelgoedtrends en inspiratie voor kinderen en ouders. Dit speelgoedboek zal vanaf oktober verspreid worden, waaronder via de winkels van Delhaize in België.

Extra service … vanaf nu in gans Vlaanderen.

Eerder dit jaar hebben Delhaize en bol.com een test gelanceerd waarbij bol.com-klanten hun bestellingen kunnen afhalen in Delhaize supermarkten en aangesloten Delhaizewinkels in de Antwerpse regio. Na een positieve evaluatie hebben Delhaize en bol.com beslist om dit concept uit te rollen over alle Delhaizewinkels in Vlaanderen.Vanaf begin september kan iedereen in Vlaanderen bestellingen van bol.com zonder extra kosten laten leveren in één van de 63 Delhaize supermarkten, bovenop de al deelnemende aangesloten winkels in de Antwerpse regio. De volledige uitbreiding naar deelnemende aangesloten Delhaizewinkels is voorzien voor later dit jaar in november. De levertijd is dezelfde als bij thuislevering. Klanten kunnen het oppikken van hun pakket combineren met winkelen of het oppikken van hun boodschappen.

Delhaize Le Lion / De Leeuw

In januari 2020 telt het netwerk van Delhaize Le Lion/De Leeuw maar liefst 800 winkels. Met de verschillende winkelformules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop& Go en Fresh Atelier) in België en Luxemburg kan er een unieke winkelervaring en een hoogstaande dienstverlening worden aangeboden. Klanten kunnen ook online winkelen via www.delhaize.be en hun producten afhalen bij de ophaalpunten of thuis laten bezorgen. Delhaize biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 20.000 kwaliteitsproducten aan. Dankzij zijn 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No Gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klanten voldoen. Delhaize, dat in 2019 een omzet behaalde van meer dan 5 miljard euro en een marktaandeel van 24,1%* had in België, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een internationale distributiegroep die actief is in 11 landen met ongeveer 372.000 werknemers. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6 700 winkels, waar wekelijks bijna 50 miljoen klanten hun boodschappen doen. *Bron AC Nielsen 

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Contact

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management