Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Vanaf vandaag mogelijk om bol.com pakketten op te halen bij Delhaize in provincie Antwerpen
Terug
Betere toekomst

Vanaf vandaag mogelijk om bol.com pakketten op te halen bij Delhaize in provincie Antwerpen

Brussel - bol.com pakketten kunnen vanaf vandaag opgehaald worden in Delhaize supermarkten en deelnemende AD of Proxy Delhaizes in de provincie Antwerpen. Een extra service voor de klanten. Snel en makkelijk, met dezelfde snelle levertijd als bij thuislevering.

Extra service … eerst in Antwerpen, dan in gans Vlaanderen

Vanaf nu kan iedereen in de provincie Antwerpen bestellingen van bol.com zonder extra kosten laten leveren in een Delhaize supermarkt of een deelnemende AD of Proxy Delhaize naar keuze. De levertijd is dezelfde als bij thuislevering. Klanten kunnen het oppikken van hun pakket combineren met winkelen of het oppikken van hun boodschappen. Delhaize en bol.com testen deze service uit gedurende de zomer en als alles vlot verloopt, breiden ze deze dienst uit naar gans Vlaanderen. Zo krijgt iedereen de kans zijn bol.com pakket op te pikken in een Delhaize supermarkt, AD Delhaize of Proxy Delhaize in de buurt.

Duurzame oplossing

Zowel Delhaize als bol.com dragen duurzame mobiliteit hoog in het vaandel. Deze oplossing is een stapje richting duurzaam vervoersbeleid. Hoe meer pakjes bol.com kan bundelen per levering, hoe beter voor het milieu en voor de mobiliteit. Welke acties en activiteiten Delhaize onderneemt rond duurzaamheid is terug te vinden op onze website onder de tab ‘The Lion’s Footprint’.

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management
Karima Ghozzi
Karima Ghozzi External Communications Manager