Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Terug

Delhaize Fresh Atelier opent nieuw filiaal in Brussel

Focus op convenience en gezondheid

Brussel – Delhaize opent vandaag een nieuwe Delhaize Fresh Atelier in Brussel. Met dit nieuw concept wil Delhaize die klanten bedienen die op zoek zijn naar ultraverse, gezonde, flexibele en handige maaltijdoplossingen. Tegelijkertijd wordt in dit winkelconcept het digitaal en fysiek boodschappen doen met elkaar verweven. Delhaize Fresh Atelier Dansaert is de 6de winkel in België met dit concept en is gelegen in de Dansaertstraat.

We kunnen er niet om heen: het consumentengedrag ondergaat de laatste jaren een ware metamorfose. Convenience, flexibiliteit, gezondheid, digitalisering en mobiliteit zijn de kernwoorden van deze revolutie. Denken we maar aan de stijgende vraag naar snelle, gezonde lunches on the go of het online bestellen van voeding via verschillende diensten. Delhaize wil letterlijk mee zijn met het leven van haar klanten.

Story image

Welkom in de familie Delhaize Fresh Atelier!

Delhaize Supermarkt, AD Delhaize, Proxy Delhaize en Shop&Go verwelkomen een nieuw familielid: Delhaize Fresh Atelier. De jongste telg is de kleinste winkelformule in de Delhaize-familie met een gemiddelde oppervlakte van 150 m².
Delhaize wil met deze nieuwe winkelformule een antwoord geven op de huidige behoeften van de klanten in een stedelijke omgeving. Alle focus ligt op de dienstverlening aan de klant. Dit is een voorbeeld van “instant retail” waarbij on the go, fysiek en digitaal winkelen voor de eerste keer op deze manier worden gecombineerd. Met deze “on the go”-drive lanceren we een ware innovatie. De retailsector evolueert snel en Delhaize wil de leiding nemen in deze revolutie.
Wat kunnen klanten verwachten in deze winkel?

Fresh atelier

Blikvanger in het nieuwe concept is het Fresh Atelier met ultraverse producten en bereidingen. Klanten willen vandaag oplossingen die hen het leven makkelijker maken. Delhaize lanceert daarom een zone waar maaltijden en schotels ultravers worden bereid. Dit Fresh Atelier garandeert de versheid van de producten door op dagbasis te werken, met recepten die helpen bijdragen tot een evenwichtigere voeding. Of het nu voor een ontbijt, lunch, diner of tussendoortje is, elke klant komt hier aan zijn trekken. Naast soepen en warme maaltijden kan de klant ook dagverse sushi, jus en ter plaatse gemaakte smoothies vinden. Alles voor een lekkere en gezonde maaltijd dus. Ook een lekkere kop koffie hoort hier uiteraard bij.
Nieuw in deze Delhaize Fresh Atelier is de XL salad bar. Het aanbod zal variëren naargelang het moment van de dag. ‘s Ochtends kan je een gezonde en snelle hap meenemen waaronder vers fruit, yoghurt, chiapudding, granola, omelet… In de middag vind je de bestaande salad bar terug maar ook sandwiches of wraps en ook voor het avondeten kan je terecht bij Fresh Atelier.

1000 producten beschikbaar op 150 m²

Op een oppervlakte van 150 m² kunnen ze maar liefst 1000 producten vinden: verse producten, vers brood, gebak, dranken,… De kassa’s zijn snel en efficiënt in de vorm van Quickscan kassa’s.
Deze winkel zal uitgebaat worden door zelfstandige uitbaters, Taha Benjelloun en Stéphane Reynaud en zal 5 medewerkers tewerkstellen.

Praktische informatie

Antoine Dansaertstraat 15, 1000 Brussel.
De winkel speelt in op de vraag naar flexibiliteit van de klanten en zal open zijn van zondag tot donderdag van 7u tot 21u en vrijdag en zaterdag van 7u tot 22u.

Contact

Roel Dekelver
External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Delhaize Le Lion / De Leeuw

In januari 2020 telt het netwerk van Delhaize Le Lion/De Leeuw maar liefst 800 winkels. Met de verschillende winkelformules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop& Go en Fresh Atelier) in België en Luxemburg kan er een unieke winkelervaring en een hoogstaande dienstverlening worden aangeboden. Klanten kunnen ook online winkelen via www.delhaize.be en hun producten afhalen bij de ophaalpunten of thuis laten bezorgen. Delhaize biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 20.000 kwaliteitsproducten aan. Dankzij zijn 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No Gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klanten voldoen. Delhaize, dat in 2019 een omzet behaalde van meer dan 5 miljard euro en een marktaandeel van 24,1%* had in België, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een internationale distributiegroep die actief is in 11 landen met ongeveer 372.000 werknemers. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6 700 winkels, waar wekelijks bijna 50 miljoen klanten hun boodschappen doen. *Bron AC Nielsen 

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.