Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Nieuw Q8tankstation in Boutersem geopend
Terug
Winkelopeningen

Nieuw Q8tankstation in Boutersem geopend

Bemand station met Delhaize Shop & Go en Panos versterkt het Q8netwerk

Boutersem – Dit weekend werd er een nieuwe Q8 tankstation aan de Leuvensesteenweg 232 in Boutersem geopend. Klanten kunnen hier niet alleen tanken, maar ook hun boodschappen doen bij de nieuwe Delhaize Shop&Go. Die biedt een ruim aanbod aan verse kwaliteitsproducten. Daarnaast kunnen klanten ook terecht bij Panos en in de uitgebreide koffiecorner van Nespresso.

Story image
Story image

Het station beschikt over 1 pompeiland met 4 pompen en een gloednieuwe Shop&Go

Q8: veel meer dan een tankstation
De nieuwe Q8 biedt heel wat vernieuwde diensten. Hierbij een overzicht:

  • Delhaize Shop & Go: een ruim aanbod verse maaltijden, van salades, vers brood, basisproducten, bloemen en geschenken
  • Nespresso corner
  • Panos met vers aanbod aan belegde broodjes en patisserie
  • Ruim assortiment producten van de Nationale Loterij
  • Delhaize Shop & Go is bovendien 7/7 geopend van 6u00 tot 22u00, ook op feestdagen.

“Q8 stelt alles in het werk om zijn klanten een complete winkelervaring aan te bieden, dit in en rond de stations. Daarom kunnen klanten bij ons meer dan enkel tanken. Zo kunnen ze snel boodschappen doen, een hapje eten of rustig even ontspannen”, vertelt Katia Van Bouwel, Corporate Communications Expert bij Kuwait Petroleum Belgium.

Aanbod voor onderweg
De nieuwe Delhaize Shop & Go is gericht op de Q8-klanten die onderweg snel verse, kwalitatieve producten willen oppikken. “We bieden praktische, gebruiksklare of ter plaatse te verbruiken producten zoals versgebakken, belegde broodjes en bereide gerechten aan. Maar ook 800 verse producten (30% van het gamma Delhaize) zoals fruit en groenten en basisproducten zoals melk, pasta en ontbijtproducten", vertelt Nathalie Borguet, de zelfstandige uitbater. Het totale aanbod omvat ongeveer 2500 producten – waaronder Lotto-spelen en Nespresso-koffie - in een ruime winkel van 200m2. Delhaize garandeert zijn klanten ook op elk moment van de dagvers brood. Al de broden worden namelijk ter plaatse gebakken.

Delhaize Le Lion / De Leeuw

In januari 2020 telt het netwerk van Delhaize Le Lion/De Leeuw maar liefst 800 winkels. Met de verschillende winkelformules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop& Go en Fresh Atelier) in België en Luxemburg kan er een unieke winkelervaring en een hoogstaande dienstverlening worden aangeboden. Klanten kunnen ook online winkelen via www.delhaize.be en hun producten afhalen bij de ophaalpunten of thuis laten bezorgen. Delhaize biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 20.000 kwaliteitsproducten aan. Dankzij zijn 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No Gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klanten voldoen. Delhaize, dat in 2019 een omzet behaalde van meer dan 5 miljard euro en een marktaandeel van 24,1%* had in België, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een internationale distributiegroep die actief is in 11 landen met ongeveer 372.000 werknemers. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6 700 winkels, waar wekelijks bijna 50 miljoen klanten hun boodschappen doen. *Bron AC Nielsen 

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Contact

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management