Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Een unieke kans om de activiteiten van Delhaize op één locatie te centraliseren
Terug
Betere toekomst

Een unieke kans om de activiteiten van Delhaize op één locatie te centraliseren

Brussel – Vandaag kondigt Delhaize de geplande verhuizing aan van haar ondersteunende diensten in Sint-Jans-Molenbeek naar de gebouwen van de Belgische mediagroep De Persgroep in Kobbegem (Asse), net naast de bestaande logistieke site van Delhaize in Zellik (Asse). Zo zal Delhaize al haar ondersteunende diensten op één locatie kunnen centraliseren. De verhuizing is gepland voor de eerste helft van 2020. De huidige bedrijfspanden in Sint-Jans-Molenbeek zullen worden verkocht.

Delhaize wil haar organisatie en activiteiten voortdurend efficiënter maken om haar klanten nog beter te kunnen bedienen. De site, die nu nog gebruikt wordt door De Persgroep, biedt een unieke kans om alle activiteiten van de ondersteunende diensten bij Delhaize te centraliseren. Op dit moment omvat de site in Zellik al de logistieke activiteiten, evenals het aankoop- en kwaliteitsdepartement van Delhaize. Met deze geplande verhuizing zullen zij het gezelschap krijgen van collega’s uit de andere ondersteunende diensten, zoals marketing, HR, IT, Technical, Legal, Corporate Affairs, Finance en alle andere diensten. Het gebouw en de inrichting zullen de allernieuwste aspecten van een modern kantoorgebouw hebben.

De beoogde verhuis van de ondersteunende diensten van Sint-Jans-Molenbeek naar de gebouwen van De Persgroep staat gepland voor de eerste helft van 2020. Tot dan blijven deze diensten in Sint-Jans-Molenbeek. Delhaize zal het gebouwencomplex van WDP huren.

De medewerkers die nu in het kantoor op de Square Marie Curie in Anderlecht werken (IT-diensten voor Ahold-Delhaize Europa), zullen in 2020 ook naar het nieuwe hoofdkantoor in Zellik verhuizen.

Wijnbottelarij Delhaize

Delhaize wil blijven inzetten op haar wijnbottelarij. Het plan is om deze activiteit te verhuizen naar het nieuwe gebouw in Zellik. Deze verhuis is voorzien voor 2021.

Delhaize zal binnenkort op zoek gaan naar een koper voor haar site in de Osseghemstraat in Sint-Jans-Molenbeek.

Delhaize Le Lion / De Leeuw

In januari 2020 telt het netwerk van Delhaize Le Lion/De Leeuw maar liefst 800 winkels. Met de verschillende winkelformules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop& Go en Fresh Atelier) in België en Luxemburg kan er een unieke winkelervaring en een hoogstaande dienstverlening worden aangeboden. Klanten kunnen ook online winkelen via www.delhaize.be en hun producten afhalen bij de ophaalpunten of thuis laten bezorgen. Delhaize biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 20.000 kwaliteitsproducten aan. Dankzij zijn 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No Gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klanten voldoen. Delhaize, dat in 2019 een omzet behaalde van meer dan 5 miljard euro en een marktaandeel van 24,1%* had in België, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een internationale distributiegroep die actief is in 11 landen met ongeveer 372.000 werknemers. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6 700 winkels, waar wekelijks bijna 50 miljoen klanten hun boodschappen doen. *Bron AC Nielsen 

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Contact

Roel Dekelver
​External Communications Manager Delhaize België
[email protected]
​Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
​Communications Manager Delhaize België
[email protected]
​Tel.: +32 (0)2 412 21 11