Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
MORGEN OPENT DE NIEUWE AD DELHAIZE MELSELE HAAR DEUREN
Terug
Winkelopeningen

MORGEN OPENT DE NIEUWE AD DELHAIZE MELSELE HAAR DEUREN

Voormalige SPAR wordt AD Delhaize
​ Veel winkelcomfort dankzij 1200 m² verkoopoppervlakte

Melsele – Op dinsdag 4 augustus 2020 opent de nieuwe AD Delhaize Melsele officieel haar deuren voor de klanten na een herinplanting in de voormalige SPAR. De opening past in de strategie van Delhaize België waarbij de voortdurende uitbreiding en vervollediging van het winkelnetwerk een belangrijke pijler is. In 2021 zal er een volledige vernieuwing van de winkel plaatsvinden volgens het nieuwste AD-winkelconcept, maar de klanten kunnen nu al genieten van een uitgebreider assortiment verse vis en bereide maaltijden, vegetarische en bio producten, glutenvrije producten enz.

Story image

Altijd een Delhaize in je buurt

Het is zover. Na een herinplanting in de voormalige SPAR, opent de nieuwe AD Delhaize Melsele morgen haar deuren voor het publiek. Op die manier beschikken de inwoners en omwonenden van Melsele over een nieuwe buurtwinkel met een uitgebreider assortiment verse vis en bereide maaltijden. Omdat de vraag naar producten voor speciale voedingsregimes, zoals vegetarische producten, in opmars is en gezondheid een prioriteit is bij Delhaize, werden ook vegetarische en bio producten toegevoegd aan het assortiment, alsook glutenvrije producten. Daarnaast kunnen klanten ook genieten van een brede selectie wijnen.
“Met deze nieuwe winkel willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen. Onze winkel speelt immers in op de verwachtingen van onze klanten: wij bieden een hoogstaand en inspirerend aanbod van voedingsproducten en tegelijk nabijheid in alle betekenissen van het woord”, zeggen Joris Vereecken en Leen Leysen, de zelfstandige uitbaters.

Story image

AD Delhaize Melsele:

  • 18 medewerkers
  • 1200 m² verkoopopppervlakte
  • 49 parkeerplaatsen

Nog aangenamer winkelen dankzij een remodelling

Om de dagelijkse boodschappen, alleen of met kinderen, gemakkelijker, aangenamer en meer ontspannend te maken, zal AD Delhaize Melsele nog een remodelling ondergaan in 2021. Het zal volgens het nieuwste AD-winkelconcept vernieuwd worden, dat vooral gekenmerkt wordt door ruime gangpaden, sfeervolle verlichting, warm kleurgebruik en een aanbod dat gemak resoluut centraal wil stellen. Het is immers duidelijk dat klanten weer op zoek zijn naar inspiratie, nieuwigheden, kwaliteit en gemak, wanneer zij winkelen. Daarnaast zal de parking ook volledig worden heraangelegd en komen er een aantal parkeerplaatsen bij. Gedurende de volledige renovatie zal de winkel open blijven voor de klanten en tegen de zomer 2021 zullen de inwoners en omwonenden van Melsele over een volledig gerenoveerde AD Delhaize beschikken. Ondertussen kunnen de klanten nu al genieten van het uitgebreid Delhaize-assortiment in de nieuwe AD Delhaize Melsele.

Praktische Informatie

AD Delhaize Melsele
Dambrugstraat 28, 9120 Melsele
Openingsuren:
De winkel is 6 dagen op 7 open: van maandag tot en met vrijdag van 8u30 tot 19u00, op zaterdag van 8u30 tot 18u00 en gesloten op zondag.

Delhaize Le Lion / De Leeuw

In januari 2020 telt het netwerk van Delhaize Le Lion/De Leeuw maar liefst 800 winkels. Met de verschillende winkelformules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop& Go en Fresh Atelier) in België en Luxemburg kan er een unieke winkelervaring en een hoogstaande dienstverlening worden aangeboden. Klanten kunnen ook online winkelen via www.delhaize.be en hun producten afhalen bij de ophaalpunten of thuis laten bezorgen. Delhaize biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 20.000 kwaliteitsproducten aan. Dankzij zijn 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No Gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klanten voldoen. Delhaize, dat in 2019 een omzet behaalde van meer dan 5 miljard euro en een marktaandeel van 24,1%* had in België, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een internationale distributiegroep die actief is in 11 landen met ongeveer 372.000 werknemers. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6 700 winkels, waar wekelijks bijna 50 miljoen klanten hun boodschappen doen. *Bron AC Nielsen 

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Contact

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management