Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Terug
Winkelopeningen

Vernieuwde Proxy Delhaize Sint Joris weert opent zijn deuren vandaag

Nieuwe generatie buurtwinkel voor Sint Joris Weert

Sint Joris Weert – Op 5 maart 2020 opent de vernieuwde Proxy Delhaize Sint Joris Weert zijn deuren voor de klanten. De heropening past in de strategie van Delhaize België waarbij de voortdurende uitbreiding en vervollediging van het winkelnetwerk een belangrijke pijler is. Delhaize wil zijn klanten immers dichtbij een winkel aanbieden die voldoet aan alle moderne eisen en aan de wekelijkse- en dagelijkse aankoopbehoeften van de klanten. De dienstverlening aan de klanten en de praktische toepassingen voor iedere dag zijn bovendien verbeterd door middel van enkele innovaties. Klanten kunnen vlotter door de verschillende rayons en ervaren zo het grootste winkelcomfort. Het assortiment is uitgebreid met nieuwe specialiteiten uit de hele wereld, glutenvrije producten, enz. Ook beschikt de winkel over een veilige, groen ingeklede parking. Met andere woorden, in de vernieuwde Proxy Delhaize Sint Joris Weert staan de klant en beleving centraal.

Story image
Story image

Altijd een Delhaize in je buurt

Op 5 maart 2020 opent Proxy Delhaize Sint Joris Weert voor het eerst zijn deuren voor het publiek na een sluiting van bijna 4 weken. “Licht, ruimte, inspiratie via een uitgebreid assortiment van kwaliteitsvolle en gezonde producten, proximiteit, service en winkelcomfort zijn de kernwoorden van Proxy Delhaize Sint Joris Weert. Met deze vernieuwde winkel willen we Delhaize nog dichter bij onze klanten brengen. Onze winkel speelt immers in op de verwachtingen van onze klanten: wij bieden een hoogstaand en inspirerend aanbod van voedingsproducten en tegelijk nabijheid in alle betekenissen van het woord,” zeggen Kristien & Dominique, de zelfstandige uitbaters. Ons land beschikt vandaag over een sterk netwerk van 242 Proxy winkels.

Story image

Proxy Delhaize Sint Joris Weert in enkele cijfers

  • 20 medewerkers
  • 1031 m² verkoop-oppervlakte
  • 85 parkeerplaatsen
  • meer dan 10.000 producten
  • 6 kassa’s

Nog aangenamer winkelen dankzij innovaties

Om de dagelijkse boodschappen gemakkelijk, aangenaam en ontspannend te maken, heeft Delhaize alle registers opengetrokken. Het nieuwe Proxy-winkelconcept wordt vooral gekenmerkt door ruime gangpaden, sfeervolle verlichting, warm kleurgebruik en een aanbod dat gemak resoluut centraal wil stellen. Een heldere en eenvoudige filosofie vormt de basis voor de nieuwe ontwikkelingen: de klant in het centrum zetten van alle aandacht, want “Mee met ’t leven” betekent in de eerste plaats een antwoord vinden op maat van de behoefte van elke klant.

Proxy Delhaize Sint Joris Weert biedt het allerbeste van Delhaize

Delhaize is altijd al fier geweest op zijn verse producten en wil zich nog meer onderscheiden in die rayons. Zo valt meteen de nieuwe indeling van de winkel op: bij het binnenkomen ontdekt de klant een ruime keuze aan de lekkerste, gezondste en gemakkelijkste maaltijden. Denk bijvoorbeeld aan de apero corner, de verse Salad Bar en maaltijdsalades, …
​In de bakkerij-afdeling worden de hele dag door ter plaatse vers brood en koeken afgebakken."Daar zijn we echt trots op", zegt de zelfstandige uitbater. "Het brood wordt meermaals per dag ter plaatse gebakken waardoor we dus altijd supervers brood kunnen aanbieden, zelfs ’s avonds."
​Ook in de beenhouwerijafdeling komt de kwaliteit en de service van Delhaize terug. In die afdeling vindt de klant een ruim assortiment van vers vlees en charcuterie aangeboden door de plaatselijke beenhouwer. In de vis rayon vind je de lekkerste soorten vis en zeevruchten. Het gaat om ultraverse vis (nooit diepgevroren).
​Op de wijnafdeling vindt de klant gemakkelijk zijn weg tussen de wijnen uit alle hoeken van de wereld. Elke maand wordt hier de wijnselectie vernieuwd om de klant te blijven inspireren voor de begeleiding van zijn maaltijden.
​In de afdeling Fruit & Groenten vindt de klant een indrukwekkend aanbod van kwaliteitsfruit en dagverse groenten, en dat tegen de scherpste marktprijzen.
​ Omdat de vraag naar producten voor speciale voedingsregimes, zoals glutenvrije producten, in opmars is en gezondheid een prioriteit is bij Delhaize, werd het assortiment glutenvrije producten, van ontbijt tot dessert, uitgebreid en wordt het nu samen gepresenteerd met andere producten voor aangepaste voeding, zoals sportvoeding, dieetproducten, suikervrije producten, enz.

Een veilige en groen ingeklede parking

Voor wie met de auto of fiets komt, is er een nieuwe, groen ingeklede parking die een betere doorstroming in de Beekstraat met zich meebrengt. Die parking wordt zonder aankoopverplichting voor iedereen opengesteld zowel tijdens als buiten de openingsuren van de winkel. Ook ouders die hun kinderen afzetten op of komen ophalen van de nabije school, kunnen gebruikmaken van de parking volgens het 'kiss & ride'-principe. Daarmee draagt de winkel bij tot de ondersteuning van het proefproject “Schoolstraat” in de P. Tielemansstraat dat momenteel loopt. Daarnaast staan er ook laadpalen ter beschikking voor wie met een elektrische wagen of fiets komt en vindt de klant er ook een zwaluwpaal.
​Aangezien veiligheid een belangrijk aspect is bij Delhaize, is er ook een veilige los- en laadzone voorzien en kunnen fietsers en voetgangers in alle veiligheid de winkel betreden dankzij een aparte ingang. Om de veiligheid van de klanten nog meer te verzekeren, beschikt de parking over een AED defibrilator die voor het publiek beschikbaar is.

PRAKTISCHE INFO:

Proxy Delhaize Sint Joris Weert:
​Beekstraat 21, 3051 Sint-Joris-Weert
Openingsuren:
De winkel heeft ruime openingsuren ook op zon- en feestdagen: open op maandag van 12u30 tot 19u00, van dinsdag tot zaterdag elke dag van 8u00 tot 19u00 en op zondag van 8u00 tot 12u30.

Contact

Roel Dekelver
​External Communications Manager Delhaize België
rdekelver@delhaize.be
​Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Karima Ghozzi
​Communications Manager Delhaize België
kghozzi@delhaize.be
​Tel.: +32 (0)2 412 21 11

Delhaize Le Lion / De Leeuw

In januari 2020 telt het netwerk van Delhaize Le Lion/De Leeuw maar liefst 800 winkels. Met de verschillende winkelformules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop& Go en Fresh Atelier) in België en Luxemburg kan er een unieke winkelervaring en een hoogstaande dienstverlening worden aangeboden. Klanten kunnen ook online winkelen via www.delhaize.be, en hun producten afhalen bij de ophaalpunten of thuis laten bezorgen. Delhaize biedt een uitgebreid assortiment van meer dan 20.000 kwaliteitsproducten aan. Dankzij zijn 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No Gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klanten voldoen. Delhaize, dat in 2019 een omzet behaalde van meer dan 5 miljard euro en een marktaandeel van 24,1%* had in België, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een internationale distributiegroep die actief is in 11 landen met ongeveer 372.000 werknemers. Het netwerk van Ahold Delhaize telt bijna 6 700 winkels, waar wekelijks bijna 50 miljoen klanten hun boodschappen doen. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar www.delhaize.be of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.