Iedere donderdag nieuwe promoties
Jouw boodschappen, altijd en overal
Gratis ophalen in de winkel vanaf €150
Bezorgd tot aan je voordeur van 7u tot 21u
Gepersonaliseerde voordelen met je SuperPlus-kaart
Delhaize Fresh Atelier opent nieuw filiaal in Brussel
Terug
Winkelopeningen

Delhaize Fresh Atelier opent nieuw filiaal in Brussel

Focus op convenience en gezondheid

Brussel – Delhaize opent vandaag een nieuwe Delhaize Fresh Atelier in Brussel. Met dit nieuw concept wil Delhaize die klanten bedienen die op zoek zijn naar ultraverse, gezonde, flexibele en handige maaltijdoplossingen. Delhaize Fresh Atelier Cirque Royal is de 7de winkel in België met dit concept en is gelegen in de Onderrichtsstraat 91. ​

We kunnen er niet om heen: het consumentengedrag ondergaat de laatste jaren een ware metamorfose. Convenience, flexibiliteit, gezondheid, digitalisering en mobiliteit zijn de kernwoorden van deze revolutie. Denken we maar aan de stijgende vraag naar snelle, gezonde lunches on the go of het online bestellen van voeding via verschillende diensten. Delhaize wil letterlijk mee zijn met het leven van haar klanten.

Story image

Fresh atelier
Blikvanger in het nieuwe concept is het Fresh Atelier met ultraverse producten en bereidingen. Klanten willen vandaag oplossingen die hen het leven makkelijker maken. Delhaize lanceert daarom een zone waar maaltijden en schotels ultravers worden bereid. Dit Fresh Atelier garandeert de versheid van de producten door op dagbasis te werken, met recepten die helpen bijdragen tot een evenwichtigere voeding. Of het nu voor een ontbijt, lunch, diner of tussendoortje is, elke klant komt hier aan zijn trekken. Naast soepen en warme maaltijden kan de klant ook dagverse sushi en jus vinden. Alles voor een lekkere en gezonde maaltijd dus. Ook een lekkere kop koffie hoort hier uiteraard bij.

Nieuw in deze Delhaize Fresh Atelier is de XL salad bar. Het aanbod zal variëren naargelang het moment van de dag. ‘s Ochtends kan je een gezonde en snelle hap meenemen waaronder vers fruit, yoghurt, chiapudding, granola, omelet… In de middag vind je de bestaande salad bar terug maar ook sandwiches of wraps en ook voor het avondeten kan je terecht bij Fresh Atelier.

1000 producten beschikbaar op 100 m2
Op een oppervlakte van 100 m² kunnen ze maar liefst 1000 producten vinden: verse producten, vers brood, gebak, dranken,… De kassa’s zijn snel en efficiënt in de vorm van Quickscan kassa’s.

Deze winkel zal uitgebaat worden door zelfstandige uitbaters, Adel Kamoun en zal 6 medewerkers tewerkstellen.

Praktische informatie
Delhaize Fresh Atelier Cirque Royal - Onderrichtsstraat 91, 1000 Brussel.
​De winkel speelt in op de vraag naar flexibiliteit van de klanten en zal elke dag open zijn van 7u tot 21u.

Delhaize Le Lion / De Leeuw

Eind februari 2019 telde het netwerk van Delhaize Le Lion / De Leeuw 777 winkels in verschillende formules (supermarkten Delhaize, AD Delhaize, Proxy Delhaize, Shop&Go en Fresh Atelier) in België en Luxemburg om een unieke winkelervaring en een kwaliteitsvolle service te kunnen aanbieden. De klanten kunnen ook online hun boodschappen doen via , zowel via pick-up points als homedelivery. Delhaize biedt een ruim assortiment aan met meer dan 20.000 kwaliteitsvolle producten tegen competitieve prijzen. Dankzij zijn 8 huismerken (365, Delhaize, Taste of Inspirations, Delhaize Bio, Delhaize Extra, Delhaize Eco, Delhaize No gluten & Delhaize Veggie) kan Delhaize aan alle noden van de klant beantwoorden. Delhaize België, dat in 2018 een omzet verwezenlijkte van meer dan 5 miljard euro en in België een marktaandeel had van 24%*, telt meer dan 32.000 medewerkers. Delhaize Le Lion / De Leeuw maakt deel uit van Ahold Delhaize, een mondiale retailgroep die actief is in 9 landen en ongeveer 372.000 werknemers telt. Het netwerk van Ahold Delhaize telt ruim 6.769 winkels waar meer dan 50 miljoen klanten elke week over de vloer komen. *Bron AC Nielsen

Als eerste de laatste info, dagelijks nieuwe ideeën, recepten en video’s? Ga naar ​ of volg Delhaize op Facebook, YouTube, Pinterest of Instagram.

Contact

Roel Dekelver
Roel Dekelver Director Communications & Stakeholder Management